LAV OD RANIJE POZNAT POLICIJI! Isplivali novi detalji ubistva i samoubistva u Novom Sadu - BIO JE HAPŠEN, a evo i zbog čega!

Autor:

Hronika

05.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Novom Sadu uznemirila je celu Srbiju.

LAV OD RANIJE POZNAT POLICIJI! Isplivali novi detalji ubistva i samoubistva u Novom Sadu - BIO JE HAPŠEN, a evo i zbog čega!

Foto: Republika, Facebook

Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) se sumnjiče da su u subotu počinili ubistvo svoje dvoje dece, a zatim su sebi oduzeli život skokom sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu. Par se venčao 2020. godine u Bačkom Petrovcu, kada su i dobili svog prvog sina. Nakon preseljenja u Novi Sad, prekinuli su sve kontakte sa porodicom i prijateljima.

Prema pričama komšija, Martinu su poslednji put videli 2020. godine, kada se udala. Mišljenja o njoj su podeljena. Neki je opisuju kao problematičnu osobu, ističući da i njen brat ima sličnih problema, dok je drugi deo ljudi pamti kao pristojnu i finu devojku.

- Ona je upoznala Lava ovde u selu kada je dolazio kod rodbine. Njegova majka je odavde poreklom - kaže jedan od komšija Martininih roditelja i dodaje da je kuća Lavovih rođaka srušena i prodata.

Ipak, prema informacijama koje "Blic" navodi, ovaj otac, osumnjičen za ubistvo svoje dece, nakon čega je izvršio samoubistvo, bio je ranije poznat policiji.

- On je hapšen zbog posedovanja droge - kaže izvor pomenutog medija i dodaje da Martina P.S. ima čist dosije.

Iz istrage saznajemo i da su u kući u kojoj su nađena tela dva dečaka u dnevnom boravku zatečeni egipatski simboli zagrobnog života.

- U sobi u kojoj su spavali bio je bračni krevet i beli krevetac - dodaje se.

Podsećanja radi, ekipa Republike juče je otišla u Bački Petrovac ispred kuće u kojoj žive Martinini roditelji, ali niko nije otvarao vrata.

Martinini roditelji nisu ni znali da su drugi put dobili unuče

Kada su policajci identifikovali tela Martine i Lava, oni su obavestili majku i oca od Martine. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor ovog medija.

Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže izvor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading