MARTININ BLIZAK ROĐAK JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Prijatelji otkrili: Porodicu pratila zla kob, a ona ČETIRI GODINE NIJE PROGOVORILA SA MAJKOM?!

Autor:

Hronika

05.03.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Petrović Suvajdžić sa roditeljima nije bila u kontaktu od 2020. godine.

MARTININ BLIZAK ROĐAK JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Prijatelji otkrili: Porodicu pratila zla kob, a ona ČETIRI GODINE NIJE PROGOVORILA SA MAJKOM?!

Foto: Repbulika

Dvadesettrogodišnja devojka i njen dvadesetpetogodišnji suprug se sumnjiče da su u petak usmrtili svoja dva sina, stare tri i jednu godinu, nakon čega su zajedno držeći se za ruke skočili sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu. Nakon što se udala, devojka je prekinula svaki kontakt sa svojom porodicom.

Prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca, mesta porekla devojke, navode da je ona u mladosti bila veoma bliska sa svojom porodicom. Međutim, tokom poslednjih nekoliko godina, izgubila je kontakt sa svojim roditeljima.

Majka je divna žena, ali povučena. Retko kada govori o porodici i privatnim stvarima, a s ćerkom se baš dugo nije čula, niti je znala šta se dešava s njom - kazala je prijateljica majke devojke koja je počinila ubistvo i samoubistvo.

Kako navode njeni poznanici, niko ne zna da li je posredi neka porodična svađa ili nešto drugo.

- Ona nam nikada to nije rekla. Znam da njena majka ima još dece i da se divno brine o njima. Znam i da su imali još jednu porodičnu tragediju, kad je blizak rođak izvršio samoubistvo, moguće da je to negativno uticalo na nju i da se zbog toga povukla u sebe... Strašno mi je sve ovo - rekla je poznanica.

Kako se saznaje, porodica je znala da su momak i devojka dobili jedno dete, ali nisu znali da je ponovo zatrudnela i rodila im drugo unuče.

- Devojka je poslednji put u porodičnom domu bila 2020. godine. Tada ništa nije ukazivalo da će prekinuti kontakte s najmilijima, a kamoli da će se ovakva tragedija dogoditi - kaže sagovornik Kurira.

Policija intenzivno istražuje slučaj koji je šokirao javnost, pokušavajući da utvrdi motive iza tragičnih događaja, pri čemu preliminarni nalazi sugerišu na mogućnost ritualnih ubistava i samoubistava, sa indicijama da su supružnici mogli biti članovi neke sekte. Podsetimo, u petak su u svojoj kući na Petrovaradinu prvo ubili svoje sinove, a zatim otišli do najvišeg solitera u Novom Sadu, odakle su zajedno izvršili samoubistvo skokom. Na mestu događaja nisu pronađena lična dokumenta para, što je otežalo identifikaciju. Međutim, nakon što su inspektori uspeli da identifikuju supružnike, u subotu su posetili njihov dom, gde su našli tela dvojice dečaka. Postoji pretpostavka da su dečaci otrovani, s obzirom na to da je u dvorištu pronađena kesica fungicida, što ukazuje na mogući način njihove smrti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading