KATASTROFA ZA MILOJEVIĆA PRED DERBI! Fudbaler Zvezde ZAVRŠIO sezonu?!

Autor:

Sport

06.03.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli oslabljeni dočekuju Partizan.

KATASTROFA ZA MILOJEVIĆA PRED DERBI! Fudbaler Zvezde ZAVRŠIO sezonu?!

Foto: Starsport

Uoči narednog 172. Večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić", između Crvene zvezde i Partizana, loša vest pogodila je navijače srpskog šampiona.

Naime, krilni fudbaler Vladimir Lučić završio je sezonu zbog povrede ligamenata kolena tokom meča sa TSC. Prema informacijama "Maxbet sporta", Lučić će morati da prođe kroz operaciju i višemesečni oporavak. Strpljenje će biti ključno u procesu potpunog oporavka kolena.

Mladi prvotimac je bio važan deo tima Crvene zvezde, međutim, sada će propustiti ostatak sezone, a njegovim izostankom nastaće praznina u timu. Lučićev doprinos ekipi tokom dosadašnjeg dela takmičenja bio je veoma značajan.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Ova povreda znači da će Lučić sigurno propustiti predstojeći 172. večiti derbi protiv Partizana, koji je zakazan za subotu sa početkom u 17 časova. Odsustvo ovog talentovanog fudbalera predstavljaće glavobolju treneru Vladanu Milojeviću, koji će morati u ekspresno kratkom roku da nađe novo rešenje.

Doktori naglašavaju da će strpljenje biti od presudnog značaja u procesu oporavka Vladimira Lučića. Oporavak od povrede ligamenata kolena zahteva pažljiv i postepen pristup kako bi se osiguralo potpuno ozdravljenje.

Vest o Lučićevoj povredi izazvala je emotivne reakcije među navijačima Crvene zvezde, koji su iskazali podršku mladom fudbaleru putem društvenih mreža i foruma posvećenih klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading