VEDRANA RUDAN O BRANISLAVU LEČIĆU: Oglasila se nakon SUĐENJA sa Anđelom Jovanović!

Autor:

Zabava

06.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata književnica otkrila šta misli o glumcu, koji je tužio svoju koleginicu!

VEDRANA RUDAN O BRANISLAVU LEČIĆU: Oglasila se nakon SUĐENJA sa Anđelom Jovanović!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Poznata hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan progovorila je o glumcu Branislavu Lečiću, koji je odlučio da tuži svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović za povredu ugleda i časti.

Republika

Foto: Printscren TV Prva

Vedrana Rudan

Ona je istakla da Branislava ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude.

- Ja ne moram da čujem svedočenje nijedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno - rekla je Vedrana na "Prvoj".

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Branislav Lečić

Podsetimo, danas je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano prvo pripremno ročište, a nakon ročišta, Anđela se kratko obratila predstavnicima sedme sile, nakon čega je izjavu dao njen advokat Goran Draganić.

- Hvala što se došli - rekla je kratko Anđela.

- Danas se održalo pripremno ročište. Na sledećem ročištu biće saslušan Branislav Lečić i daće izjavu. Na pripremnom ročištu svaka strana navodi svedoke i dokaze, to su učinile obe strane. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo za 30. septembar. To je što je. Što se tiče gospođe Anđele Jovanović, ona je dala izjavu pred sudom. Mogu samo da kažem da je suvereno pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu - rekao je Anđelin advokat, pa otkrio zbog čega je Lečić tužio Anđelu:

Republika

Foto: ATAImages

Anđela Jovanović u pratnji advokata

- Anđela nikome ne može da uskrati pravo na rad. Ona je dala izjavu. Ovde se radi o povredi časti i uvreda, navodnoj izjavi koju je dala Anđela. Nažalost, proces će biti sport, prvo će biti saslušan Branislav Lečić, pa Anđela Jovanović, pa svedoci - izjavio je Goran Draganić.

Podsetimo, Anđela je odbila je da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njemu otkazan angažman, a glumac je odlučio da je tuži za povredu časti i ugleda. Kako su mediji preneli, Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala njegovom kolegi, glumcu Irfanu Mensuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Jeza

06.03.2024 13:23

Jeziv je.

Odgovori 18 6
Kako se odvratno kezi

06.03.2024 13:27

Vidis taj pogled, izraz lica i taj ledeni kez, i sve ti jasno.

Odgovori 23 7
Vladimir

06.03.2024 14:19

Zanemoćali, iskompleksirani deda, traži medijski prostor da opere ružnu prošlost i da se sveti mladim devojkama, koje su ga otresle kao krpelja.

Odgovori 23 7
slobod

06.03.2024 15:25

Pored sto je napastan on reklamira jos i VIJAGRU za muskarce na TV reklami. Kako je mogao prihvatiti to i zar misli da smo zaboravili sta je radio mladim devojkma. U pravu je...samo ga pogledaj.

Odgovori 19 6