PRVA IZJAVA ANĐELE JOVANOVIĆ: Otkriveno kada će biti SASLUŠAN Branislav Lečić - jedna stvar iznenadila SVE! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

06.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica i njen advokat dali izjave nakon ročišta na suđenju sa Branislavom Lečićem!

Završeno je prvo pripremno ročište na suđenju glumice Anđele Jovanović, koju je kolega Branislav Lečić tužio za povredu uvrede i časti. Ročište je bilo zakazano u Prvom osnovom sudu u Beogradu, a nakon ročišta, Anđela se kratko obratila predstavnicima sedme sile, nakon čega je izjavu dao njen advokat Goran Draganić.

Republika

Foto: ATAImages

Anđela je na suđenje stigla u pratnji advokata

- Hvala što se došli - rekla je kratko Anđela.

- Mene samo zanima zbog čega vam nije bilo omogućeno da uđete u zgradu suda... Zadržaću svoj komentar što se tiče predsednice suda - započeo je Anđelin advokat, pa nastavio:

- Danas se održalo pripremno ročište. Na sledećem ročištu biće saslušan Branislav Lečić i daće izjavu. Na pripremnom ročištu svaka strana navodi svedoke i dokaze, to su učinile obe strane. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo za 30. septembar. To je što je. Što se tiče gospođe Anđele Jovanović, ona je dala izjavu pred sudom. Mogu samo da kažem da je suvereno pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu - nastavio je on, pa otkrio zbog čega je Lečić tužio Anđelu:

Republika

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Lečić je koleginicu tužio za povredu ugleda i časti

- Anđela nikome ne može da uskrati pravo na rad. Ona je dala izjavu. Ovde se radi o povredi časti i uvreda, navodnoj izjavi koju je dala Anđela. Nažalost, proces će biti sport, prvo će biti saslušan Branislav Lečić, pa Anđela Jovanović, pa svedoci - izjavio je Goran Draganić.

Podsetimo, Anđela je odbila je da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njemu otkazan angažman, a glumac je odlučio da je tuži za povredu časti i ugleda. Kako su mediji preneli, Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala njegovom kolegi, glumcu Irfanu Mensuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading