POČINJE SUĐENJE ANĐELI JOVANOVIĆ: Lečić je TUŽIO, glumice došle da je PODRŽE - Milena Radulović je nagradila GROMOGLASNIM APLAUZOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas počinje suđenje Anđeli Jovanović, protiv koje je Branislav Lečić podneo tužbu!

Danas, 6. marta 2024. godine, u Prvog opštinskom sudu u Beogradu održava se prvo ročište po tužbi koju je glumac Branislav Lečić podneo za povredu časti i ugleda protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović, koja je odbila da igra sa njim u RTS-ovoj seriji "Radio Mileva".

Republika

Foto: ATAImages

Anđela stiže na suđenje

Glumica je stigla nešto pre 10 ispred suda, a kolege koje su se okupile ispred dočekali su je gromoglasnim aplauzom. Među glumica koje su se našle ispred suda bile su Mirjana Karanović, Milena Radulović, Nina Janković, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Miona Marković, Tamara Krcunović, kao i mnogi drugi.

One su podelile grupni zagrljaj, a nakon aplauza, Anđela je ušla u sud.

Podsetimo, Anđela je odbila je da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njemu otkazan angažman, a glumac je odlučio da je tuži za povredu časti i ugleda. Kako su mediji preneli, Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala Irfanu Mensuru.

Republika

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Anđela Jovanović i Branislav Lečić

Glumica se nedavno oglasila i zahvalila svima koji su je javno podržali.

-  Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - napisala je mlada glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

06.03.2024 10:25

CIRKUS YA MALE PARE UPSSSS ODNOSNO AKO JE LEKA DOBIJE BICE PUNO YELIM LEKI DA RASTURI OVE FRAJLE