LEČIĆ TRAŽI IZVINJENJE OD ANĐELE JOVANOVIĆ, NOVAC MU NE TREBA: Glumac besan kao ris, evo šta očekuje na sutrašnjem SUĐENJU!

Autor:

Zabava

05.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić je odbio honorar, želi izvinjenje od Anđele Jovanović.

LEČIĆ TRAŽI IZVINJENJE OD ANĐELE JOVANOVIĆ, NOVAC MU NE TREBA: Glumac besan kao ris, evo šta očekuje na sutrašnjem SUĐENJU!

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Glumica Anđela Jovanović odbila je da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Nakon ovog događaja, Lečić je odlučio da tuži Jovanović za povredu časti i ugleda, a kao rezultat toga, njegov angažman u seriji je otkazan.

Producent serije "Radio Mileva" navodno je ponudio da Branislavu Lečiću isplati honorar, ali je on to odbio i zahtevao izvinjenje od koleginice.

Prema pisanju medija, Anđela Jovanović je javno izjavila da ne želi da igra sa "silovateljem i seksualnim napasnikom", te da će napustiti projekat iz revolta ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije.

Republika

Foto: Instagram, ATA Images

Anđela Jovanović i Branislav Lečić

 

"Kad je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije 'Radio Mileva', javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta" - piše u tužbi, tvrdi "Kurir".

Kako su mediji preneli, Lečić je trebao da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala Irfanu Mensuru.

Sutra će se održati prvo pripremno ročište na kome će se sresti Branislav Lečić i Anđela Jovanović, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzana

06.03.2024 11:03

Na Lecicevoj strani smo jer je nasoj porodici jedno vreme puno pomagao i o.k.je čovek.