ADVOKAT BRANISLAVA LEČIĆA OTKRIO ZA ŠTA JE ANĐELA TUŽENA: "Dan pred snimanje mi je javljeno da..."

Autor:

Zabava

04.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić se oglasio, pa otkrio zbog čega je njegov advokat momentalno tužio Anđelu Jovanović.

ADVOKAT BRANISLAVA LEČIĆA OTKRIO ZA ŠTA JE ANĐELA TUŽENA: "Dan pred snimanje mi je javljeno da..."

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Glumac Branislav Lečić tužio je koleginicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva“, saznaje Blic.  Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za Blic Anđela Jovanović.

Republika

Foto: Instagram, ATA Images

Anđela Jovanović i Branislav Lečić

 

Odmah nakon, oglasio se i Lečić, koji je objasnio kompletnu situaciju i otkrio za šta je Anđela tužena:

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će ubuduće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Lečić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
bebba,,,

05.03.2024 00:59

A gde je pravo zena da rade bez uzbemiravanja?

Odgovori 13 2
Pero

05.03.2024 17:57

Mozete joj popusiti zuta konjino vidis da je 99 posto stanovnista na njenoj strani jebo te advokat sta pretis nekome sa njim njoj je narod advokat

Odgovori 11 5
Nena

12.03.2024 07:12

Bukvalno njega je producent, a ne Andjela otpustila. Nema on ugovor sa Andjelom. Pa moze da tuzi produkciju za otkazni rok itd, ako se ovim krsi ugovor.