DAO JE ZVEZDI GOL IZ "MRTVOG UGLA"! Grobari pamte svoju LEGENDU, a njegova ćerka LEPOTOM RUŠI društvene mreže! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

06.03.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov pogodak u Večitom derbiju se i danas prepričava.

DAO JE ZVEZDI GOL IZ "MRTVOG UGLA"! Grobari pamte svoju LEGENDU, a njegova ćerka LEPOTOM RUŠI društvene mreže! (VIDEO/FOTO)

Foto: printcreen/Instagram

Admir Smajić, legendarni as Partizana, rodom iz Bosne i Hercegovine, ostavio je neizbrisiv trag u fudbalskim krugovima. Rođen prvog marta 1993. godine, tokom igračkih dana je svojom izuzetnom igrom osvojio srca navijača širom Evrope.

Smajić je svoju karijeru započeo u Humskoj, gde je brzo postao jedan od ključnih prvotimaca. Kasnije je nastupao za švajcarske ekipe Ksamaks, Bazel i Jang Bojs, gde je takođe imao fenomenalne uloge, u svim klubovima za koje je nastupao.

Posebno se istakao po svom umeću i veštini, a navijačima Partizana će zauvek ostati u sećanju po golu iz "mrtvog ugla" na 79. "večitom derbiju", koji su crno-beli dobili rezultatom 2:0.

Admirova ćerka, Adela Smajić, takođe je privukla pažnju javnosti. Rođena u Švajcarskoj, stekla je veliku popularnost kao TV voditeljka i influenserka. Na Instagramu je prati preko 57.000 ljudi, a svojom pojavom i harizmom osvaja srca mnogih obožavalaca. Njena lepota i samouverenost često izazivaju divljenje, a muškarci ne mogu da odole njenim izazovnim objavama.

Pored uspešne klupske karijere, Smajić je takođe bio deo olimpijske reprezentacije Jugoslavije 1984. godine, kao i seniorskih selekcija kako Jugoslavije, tako i Bosne i Hercegovine. Njegov doprinos timovima bio je značajan, ostavljajući traga u istoriji fudbala.

Nakon završetka igračke karijere, Smajić je prešao u trenerske vode, gde je nastavio da deli svoje znanje i iskustvo sa mladim fudbalerima. Njegovo strastveno vođenje i posvećenost fudbalu inspirisali su brojne mlade talente da sanjaju o uspehu na terenu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Djoka

06.03.2024 15:12

Smajic je rodjen 1993. Inace ja sam sa njim bio u vojsci 1981.