DILEME VIŠE NEMA, FSS ODLUČIO: Evo ko će biti GLAVNI sudija 172. derbija u subotu!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda od 17 sati dočekaće Partizan.

DILEME VIŠE NEMA, FSS ODLUČIO: Evo ko će biti GLAVNI sudija 172. derbija u subotu!

Foto: Starsport

171. večiti derbi

Fudbalski savez Srbije je nedavno objavio spisak sudija koje će deliti pravdu na 172. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Pavle Ilić će biti glavni sudija, dok će mu u ovom zahtevnom zadatku pomagati Uroš Stojković i Nikola Đorović. Za četvrtog sudiju određen je Milan Stefanović, dok će delegat meča biti iskusni Vlado Glođović. U VAR sobi će biti Miloš Milanović i Momčilo Marković, spremni da pruže podršku glavnom arbitru u donošenju teških odluka.

Ovaj duel je od izuzetne važnosti, s obzirom da bi rezultat mogao značajno da utiče na dalji tok borbe za titulu. Partizan trenutno drži prvo mesto sa 59 bodova, dok Crvena zvezda sledi sa samo jednim bodom manje. S obzirom na ovakvu situaciju na tabeli, očekuje se da će obe ekipe pružiti maksimum kako bi ostvarile povoljan ishod.

Stadion Rajko Mitić će biti poprište ovog uzbuđenja, a navijači obe ekipe već su spremni da pruže podršku svojim ljubimcima. Atmosfera na tribinama biće zasigurno jedinstvena, a fudbalski entuzijasti već nestrpljivo iščekuju najveći derbi u srpskom fudbalu.

Kao što je uobičajeno pred ovakve velike utakmice, tema sudija je uvek aktuelna. Komentari, spekulacije i analize sežu u svim pravcima, a očekivanja od njihovog suđenja su izuzetno visoka. S obzirom na istoriju rivaliteta između ove dve ekipe, uloga sudija dodatno je istaknuta i pod lupom javnosti. Sve oči će biti uprte u njih, dok će svaki njihov korak biti pažljivo praćen.

Derbi je na programu u subotu od 17.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading