PARTIZAN I PAOK ZA MILOJA BAUK! Negativan bilans Zvezdinog trenera protiv crno-belih!

Autor: M. M.

Sport

04.03.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan u derbiju 15. put izlazi na megdan "parnom valjku" i ima učinak 4-5-5, dok su Solunci bez milosti.

PARTIZAN I PAOK ZA MILOJA BAUK! Negativan bilans Zvezdinog trenera protiv crno-belih!

Foto: Starsport

Milojević

Večiti derbi, 172. po redu, na programu je u subotu od 17 časova na Marakani, a trener Crvene zvezde Vladan Milojević imaće imperativ pobede protiv večitog rivala Partizana iz više razloga. Jedan od njih je njegov negativan bilans u duelima s crno-belima!

Naime, Zvezdin supermen po 15. put predvodiće s klupe ekipu (Crvenu zvezdu i Čukarički) protiv "parnog valjka", a dosad je zabeležio četiri pobede, pet poraza i pet remija (gol-razlika 13:17). Biće to deveti Milojev derbi s trenerskom palicom crveno-belih fudbalera. Dosadašnji bilans kaže da ima po dva trijumfa i neuspeha, iz četiri remija, dok je s Čukom dvaput tukao Partizan, triput izgubio i jednom podelio plen.

Miljenik Zvezdine armije navijača na polusezoni započeo je drugi mandat na Marakani. Prethodno je bio šef struke u brojnim klubovima, od Javora (sedam mečeva), gorepomenutog Čukaričkog (124), Omonije (26) Panionisa (39), El Ahlija (41), AEK (7), Al Etifaka (14), APOEL (34), Apolona (11), dok je u Zvezdi iz dva puta skupio više od 150 mečeva na klupi.

Zanimljivo, jedan od retkih klubova koji ima značajno bolji učinak u međusobnim duelima s njim jeste solunski PAOK, bratski klub Partizana, koji je Miloje (AEK i Panionios) samo jednom pobedio, uz četiri poraza (gol-razlika 1:5). Takođe i saudijski Al Nasr pošto bilans glasi: 2-0-4, odnosno Pafos s Kipra sa 1-2-2, kad je reč o klubovima s kojima je minimum pet puta odmeravao snage.

S druge strane, omiljene mušterije Vladana Milojevića, koji u subotu slavi 54. rođendan, su Voždovac (12-3-3), Mladost Lučani (12-2-1) i Vojvodina (10-2-2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading