KAKO SE DOGODILA TRANSFORMACIJA U "TEYA DORU!" Srpska predstavnica na Evroviziji imala problem zbog imena!

Autor:

Zabava

04.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora otkrila do sada nepoznate detalje o sebi i pesmi "Ramonda".

KAKO SE DOGODILA TRANSFORMACIJA U "TEYA DORU!" Srpska predstavnica na Evroviziji imala problem zbog imena!

Foto: printskrin/instagram

Predstavljajući Srbiju na Pesmi Evrovizije, Teya Dora je izjavila da je bila u šoku kada je saznala da je pobedila. Oseća se prelepo i smatra da je velika čast predstavljati svoju zemlju sa pesmom "Ramonda". Istakla je da je atmosfera među takmičarima bila izuzetno podržavajuća, što joj je posebno drago.

Teya Dora je otkrila da je do svog umetničkog imena došla spontano dok je studirala na Berkliju. Kolege su imale problema da izgovore njeno puno ime Teodora, pa se spontano desila transformacija u Teya Dora.

Sve je počelo sa pesmom "Džanum", koju je Teya Dora snimila za Južni vetar. Mnogi obožavaoci su je savetovali da se prijavi sa ovom pesmom, ali tada to nije bilo moguće jer nije imala novu pesmu koja bi odgovarala festivalu. Međutim, kada je čula melodiju za "Ramondu", znala je da je to ta pesma.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora

 

- Mnogi obožavaoci su pisali da treba sa Džanumom da se prijavim, ali to nije bilo moguće. Nisam tada još radila na nekoj novoj pesmi koja bi odgovarala ovakvom festivalu. Ali kada sam čula melodiju za Ramondu i došlo vreme da napišem reči, znala sam da je to ta pesma - navela je Teya Dora za domaće medije.

Prema njenim rečima, čitava priča o cvetu ramonda joj je jako inspirativna, a slične reakcije izaziva i kod drugih ljudi. Dodaje i da zbog toga i sam tekst pesme budi duboka osećanja.

Studirajući pevanje na Berkliju, Teya Dora je stekla značajno iskustvo, pevajući prateće vokale za mnoge američke izvođače i dobitnike Gremija. Sada jedva čeka da počne sa pripremama za Pesmu Evrovizije i izrazila je uzbuđenje zbog mogućnosti da Srbiju predstavi u najboljem svetlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading