PRVI SUSRET BRESKVICE I TEYA DORE NAKON PROGLAŠENJA POBEDNIKA: Mislile su da kamere ovo neće zabeležiti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta je Breskvica uradila kada je Teya Dora pobedila na Pesmi za Evroviziju 2024!

PRVI SUSRET BRESKVICE I TEYA DORE NAKON PROGLAŠENJA POBEDNIKA: Mislile su da kamere ovo neće zabeležiti! (VIDEO)

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora

Sinoć je finale "Pesme za Evroviziju 2024" okupilo milione gledalaca širom Evrope, a napetost je dostigla vrhunac kada su se za prvo mesto borile Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo" i Teya Dora sa pesmom "Ramonda". Na samom kraju, Teya je trijumfovala zahvaljujući glasovima stručnog žirija, ostavljajući iza sebe Breskvicu.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, rts/printscreen

Teya Dora i Breskvica

 

ako su tokom takmičenja bile istaknute kao glavni favoriti, Breskvica i Teya su pokazale izuzetnu kolegijalnost i podršku jedna drugoj, što je bilo evidentno i na snimku iz bekstejdža. Gest Breskvice, koja je srdačno zagrlilaTeju nakon što joj je izmakla pobeda, izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su istakli da je ovaj trenutak pokazao pravo prijateljstvo i poštovanje među kolegama, dok je sam Breskvica na svom Instagram profilu istakla da će u potpunosti podržati Teju u daljoj karijeri.

Ipak, neki su zaključili da ovo nije bila iskrena reakcija Breskvice i da mlada pevačica zapravo nema pozitivno mišljenje o svemu što se dogodilo.

- Besmisao svih ratova - glasio je komentar uz ovaj video.

 

 

Nakon završetka finala, fanovi su podeljeni u utiscima, sa brojnim komentarima o kvalitetu nastupa, glasovima žirija i neizvesnosti tokom glasanja. Očekuje se da će ova godina biti upamćena po izuzetnoj konkurenciji i nezaboravnim nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading