ŠOKANTNO OBRAĆANJE BRESKVICE NAKON SINOĆNJEG DEBAKLA NA PZE: Poslala brutalnu poruku Teya Dori, pa dodatno RAZBESNELA hejtere!

Autor:

Zabava

03.03.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Breskvice, nakon pobede Teya Dore na Pesmi za Evroviziju.

ŠOKANTNO OBRAĆANJE BRESKVICE NAKON SINOĆNJEG DEBAKLA NA PZE: Poslala brutalnu poruku Teya Dori, pa dodatno RAZBESNELA hejtere!

Foto: Printscreen/RTS1

Nakon sinoćnog finala Pesme za Evroviziju, Anđela Ignjatović Breskvica se oglasila na društvenim mrežama kako bi podelila svoje emocije sa fanovima. Iako je bila favorit, prvo mesto je završilo kod Teye Dore, a Breskvica je javno čestitala svojoj koleginici i poželela joj puno sreće.

U svojoj poruci, Breskvica je izrazila zahvalnost fanovima na podršci koja je bila izuzetno velika. Takođe, najavila je povratak svojim redovnim obavezama i nastupima, ističući da jedva čeka da se ponovo vidi sa svojom publikom.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Anđela Ignjatović Breskvica

 

- Dobro jutro dragii moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj drgaoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi - napisala je Breskvica i dodala:

- Sada se vraćamo starim onavikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam, voli vas vaša Breskvica.

Nakon objave Anđeline poruke, javnost je burno reagovala. Neki su izrazili razočaranje što Breskvica nije odnela pobedu, dok su drugi iskazali podršku i čestitali na fer i sportskom ponašanju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Ignjatović Breskvica

Ukupno gledano, sinoćnje finale Pesme za Evroviziju izazvalo je brojne reakcije javnosti, a reakcija Anđele Ignjatović Breskvice na društvenim mrežama dodatno je istakla značaj ovog događaja u domaćoj muzičkoj industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading