BRESKVICA I TEYA DORA PRSA U PRSA: Samo jedan član žirija "Gnezdo orlovo" nagradio MAKSIMALNIM BROJEM poena, od drugog usledila NULA!

Autor:

Zabava

03.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna istina o glasanju na Pesmi za Evroviziju.

BRESKVICA I TEYA DORA PRSA U PRSA: Samo jedan član žirija "Gnezdo orlovo" nagradio MAKSIMALNIM BROJEM poena, od drugog usledila NULA!

Foto: RTS Printscreen

Srbija je sinoć dobila svog predstavnika za Pesmu Evrovizije 2024. godine koja će se održati u Malmeu,  u Švedskoj. Nakon žestoke konkurencije između pesama koje su nosile izraženu nacionalnu obojenost, Teya Dora je trijumfovala sa numerom "Ramonda", pobedivši tako u "ratu" dve pesme.

U konkurenciji su bile pesme Teye Dore "Ramonda" i Breskvice "Gnezdo orlovo". Iako je Breskvica osvojila znatno više glasova publike, Teya Dora je bila favorit većeg broja članova žirija, što je na kraju presudilo. Zanimljivo je da je jedna od članica žirija, Sajsi MC, dodelila "Gnezdu orlovom" nula poena, dok je Dejan Petrović Breskvici dao maksimalnih 12 poena.

Prema Pravilniku o glasanju, glasovi publike i žirija vrednovali su se jednako - 50 prema 50 odsto. Ovo je rezultiralo time da je iako je Breskvica dobila veću podršku publike, Teya Dora ipak bila odabrana zahvaljujući podršci žirija.

Republika

Foto: RTS Printscreen

 

 

Breskvica je od publike dobila 12 poena, ali to je bilo nedovoljno da predstavlja Srbiju na Evroviziji. Zorja 11, Teya Dora je dobila 10 poena od publike, dok je Konstrakta osvojila 8 poena.

Marija Šerifović je glasala ovako: Zejna je dobila 8 poena, Zorja je dobila 10 poena, a 12 poena otišlo je Teya Dori i samim tim je dobila najveći broj glasova!

Dejan Petrović je Zorji dao 8 poena, Teya Dora je dobila 10 poena, Breskvica je dobila 12 poena.

Ivana Rašić, odnosno Sajsi MC glasala je: Zejni 8 poena, Zorji 10 poena, a 12 poena Teya Dori.

Žika Zana dao je Zejni 8 poena, Leni Kovačević dao je 10 poena, a 12 poena je otišlo Dušanu Kurtiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MikaO

03.03.2024 12:19

Crnogorska tutka vam je sad do dovela kcerku vlaske magije da vas predstavlja. Tijanicev kadar I dalje vedri I oblaci.