OVO JE BIO PRELOMNI TRENUTAK NA FINALU PZE: Teya Dora poslala brutalnu poruku nakon pobede, pa otkrila kakvo iznenađenje očekuje SRBIJU!

Autor:

Zabava

03.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora otkriva prve impresije nakon pobede na Pesmi za Evroviziju.

Među favoritima se od samog početka takmičenja "Pesma za Evroviziju" izdovojila pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora sa pesmom "Ramonda", koja je svojim nastupom javnost ostavila bez teksta. Ona je, nakon što je predstavila Srbiji svoju pesmu, pozirala prisutnim foto-reporterima, a Republika se našla na licu mesta i sve usnimila. Teya Dora sa najvećim brojem glasova je izabrana za predstavnicu Srbije na predstojećoj Evroviziji, a za naš portal je podelila prve utiske, nakon ove odluke.

- Poručiću ono što smo poručili ovde ljudima, mislim da su ljudi to prepoznali, a to je kako je jak naš narod. Da je to najveća poruka da mi možemo sve, i nadam se da će to Evropa prepoznati, ne mora ni da prepozna dovoljno je da zna. Kada mi je Marija dala 12 poena već sam znala da sam pobedila - izjavila je pobednica za Republiku, pa priznala da zaista nije očekivala pobedu.

Takođe nam je otkrila kako i sa kim će proslaviti pobedu:

Republika

Foto: ATAImages

Teya Dora

 

- Nisam još videla majku, nisam ni videla uopšte ko me je zvao. Sa mojom ekipom ću proslaviti pobedu - priznala je Teodora.

Teya je otkrila da je na binu izašla sa žvakom u ustima jer je bila zbunjena, te da je sve bilo neočekivano za nju. Ipak, ističe da u Malme ide sa jasnim ciljem - da Evropi kroz pesmu "Ramonda" pokaže koliko su Srbi jaki.

Teya Dora predstavljaće Srbiju na Evroviziji sa pesmom "Ramonda", a njeni emotivni trenuci i jasni ciljevi obećavaju uzbudljiv nastup i snažnu poruku koju će poslati evropskoj publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading