SLAVLJE GOSTIJU NAKON GOLEADE: I pored poraza u generalnoj probi, ciljevi se ne menjaju - SLEDI JURIŠ NA TITULU! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu ističu jedno: "Kada, ako ne sada"...

SLAVLJE GOSTIJU NAKON GOLEADE: I pored poraza u generalnoj probi, ciljevi se ne menjaju - SLEDI JURIŠ NA TITULU! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela jesenji deo sezone u okviru Druge novosadske lige okončali su na četvrtoj poziciji i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa jasnim ciljem da napadnu sam vrh tabele i plasman u viši takmičarski rang.

 

Plavo-beli su tokom prvog dela takmičarske 2023/24 sezone zabeležili skor od devet pobeda, tri remija i dva poraza i u ovom momentu se nalaze na deset bodova deficita u odnosu na lidera novosadski Borac.

Tokom zimskih priprema Titel je kroz veliki broj kontrolnih mečeva brusio formu za nastavak borbe za bodove, a u petom prijateljskom susretu, koji je ujedno bio i generalna proba, plavo-beli su doživeli poraz u meču protiv Potisja iz Knićanina.

Domaćin je poveo u ranoj fazi meča. Sjajnu akciju na sredini terena odigrali su prezimenjaci Stojan i Nemanja Jovanov, a ovaj drugi je bio nemilosrdni egzekutor kome nije bilo teško da iz neposredne blizine zatrese mrežu gostiju.

I pored činjenice da je domaćin imao inicijativu i ređao šanse, gosti nakon greške defanzivne linije stižu do izjednačenja, ali momci u plavo-beloj sportskoj opremi ubrzo stižu do nove prednosti. Nemanja Jovanov je ovoga puta bio u ulozi asistenta. Glavom je prebacio odbranu gostiju, lopta je stigla do Miroslava Cetenjija koji je u punom sprintu pobegao direktnim rivalima, a zatim i zatresao mrežju Potisja.

 

 

Do kraja prvog perioda igre viđen je još jedan pogodak. Sjajan udarac iz voleja sa ivice kaznenog prostora gostujućeg fudbalera, defanzivci Titela nisu izašli u blok i mreža se zatresla.

Nastavak susreta donosi znatno defanzivniju igru obe ekipe. Uglavnom se igralo na sredini terena i bez preteranih ideja u napadu, a i u takvoj konstalaciji snaga na terenu domaćin je pretio prevashodno iz kontranapada i slobodnih udaraca, ali sreće u završnici nije bilo.

U finišu meče dolazi do sudara golmana i defanzivca Titela što gosti koriste i lob udarcem postižu gol za preokret i krajnji trijumf.

 

- Prijateljska utakmica:

Titel (Titel) - Potisje (Knićanin) 2:3 (2:2)

Strelci za Titel: N. Jovanov i M. Cetenji

Stadion: "Vašarište", Titel

Titel (Titel): F. Major, B. Stojanović, I. Paunić, I. Fodor, B. Đaković, D. Popović, S. Jovanov, J. Petrović, B. Ružin, M. Cetenji, N. Jovanov. Igrali su i: Ž. Milutinov, M. Dubravac, M. Vukov, M. Maron, B. Gardinovački, J. Jerkov, M. Smederevac, N. Jovanović.

Po okončanju generalne probe iz redova domaćeg sastava su izjavili:

- Čestitamo ekipi iz Knićanina na pobedi i fer i korektnoj utakmici, želimo im puno uspeha u nastavku prolećnog šampionata. Zahvaljujemo se navijačima, koji su još jednom u velikom broju ispratili našu utakmicu i dali podršku momcima, predivan je prizor videti kada su na našem "Vašarištu" skoro sva mesta popunjena.

Za kraj, iz redova Titela su istakli ono što navijači mogu očekiati u predstojećem periodu:

- Mi sa ovom utakmicom završavamo pripremne i kontrolne utakmice, doživeli smo poraze od ekipe iz Krčedina, Mošorina i dva puta Knićanina, a pobedili ubedljivo ekipu iz Budisave. Nastavljamo završni trening proces u toku ove nedelje i pripremamo za nastavak prolećnog šampionata Druge novosadske lige, gde sledeće nedelje od 15 časova dočekujemo ekipu Obilića iz Vilova, ekipu koju smo u prethodnoj polusezoni ubedljivo savladali rezultatom 8:0. U ovaj meč ulazimo kao veliki favoriti, ali na našim igračima je da to pokažu i na terenu.

Kako su takođe istakli iz redova Titela, cilj u prolećnom delu sezone jeste da se ekipa vrati na pobednički kolosek i da nizom trijumfa napadne i vrh tabele. U tom cilju, svi u redovima plavo-belih nadaj use da će imati veliku podršku svojih vernih navijača koji će dati vetar u leđa fudbalerima, ali i novoj upravi kako bi se ostvarili zajednički ciljevi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading