RAZOČARENJE U REDOVIMA CRNO-BELIH: Bodovi su otišli u nepovrat - komplikuje se put ka ostvarenju zacrtanih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadali su se svi u Čelarevu da njihovi ljubimci mogu slaviti u prolećnoj premijeri, ali nakon zabeleženog rezultata ostaje velika briga.

RAZOČARENJE U REDOVIMA CRNO-BELIH: Bodovi su otišli u nepovrat - komplikuje se put ka ostvarenju zacrtanih ciljeva!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva jesenji deo šampionata u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na 11. poziciji, ali bodovna prednost u odnosu na ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja, ne dozvoljava opuštanje.

 

Tokom pripremnog perioda crno-beli su pružali promenljive partije, ali je tinjala nada da će se sve kockice složiti uoči prolećne premijere koja je targetirana kao meč koji može biti prekretnica kompletne aktuelne takmičarske godine.

Uspeli su popularni "lavovi" da stignu do prednosti u 14. minutu susreta kada je mrežu Borca 46 iz Obrovca zatresao Vukašin Pilipović, ali je "hladan tuš" za domaće usledio u poslednjoj trećini meča kada su crveno-beli preko Mirka Gajića stigli do poravnanja rezultata i jednog boda kojim ostaju u trci za vrh tabele.

Nakon susreta iz kluba su se obratili javnosti putem zvanične Instagram stranice:

- Nismo uspeli da realizujemo prednost domaćeg terena, iako smo imali šanse, nismo pokazali da smo vredni da odnesemo tri boda. Ostaje velika žal, a na sve to i problemi koji nas čekaju što se tiče kadrovskih problema za sledeći meč. O nekim stvarima nećemo jer nisu vredne pomena. Guramo dalje, prilika će biti a prva velika je propuštena.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

"Lavovi" ostali bez dva boda u prolećnojpremijeri

 

- PFL Sombor, 16. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Borac 46 (Obrovac) 1:1 (1:0)

Strelci: V. Pilipović u 14. minutu za ČSK Pivaru; M. Gajić u 75. minutu za Borac 46

Stadion: FK ČSK Pivara, Čelarevo

Gledalaca: 100

Glavni sudija: Nenad Ilinčić

Žuti kartoni: J. Šoven, Đ. Miljanov, V. Pilipović, F. Mirić, A. Zorić (ČSK Pivara); R. Radvojkov, N. Milovac (Borac 46)

Crveni karton: M. Ileš (ČSK Pivara)

ČSK Pivara (Čelarevo): Tankosić, Đumić, Mirić, Miljanov, Vulević, Zorić (Kecman), Erak (Labus), Pilipović (M. Ileš), D. Ileš, Jovanić, Šoven.

Borac 46 (Obrovac): Klisarić, Milovac, Vlaisavljević, Kovačević, Vjetrović, Soldat, N. Kozomora, Gajić, M. Kozomora, Radivojkov (Glamočanin), Vulić.

Borba za bodove nastavlja se već narednog vikenda utakmicama 17. prvenstvene runde. ČSK Pivara 9. marta dočekuje somborski ŽAK u meču u kojem su bodovi neophodni crno-belima, a dan kasnije Borac 46 u Obrovcu dočekuje ekipu Kule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading