PARTIZAN NE UME SA NJIMA: Crno-beli doživeli novi debakl - u dva susreta primili 14 pogodaka! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za nastavak sezone ulaze u završnu fazu.

PARTIZAN NE UME SA NJIMA: Crno-beli doživeli novi debakl - u dva susreta primili 14 pogodaka! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga 1924 Lužnice

Prolećni deo sezone u okviru Treće lige Kragujevca uskoro startuje, a klubovi kroz poslednje kontrolne mečeve pokušavaju ad izbruse formu za ono što ih očekuje u predstojećim mesecima.

 

U tom cilju Fudbaslki klub Sloga 1924 iz Lužnice odigrala je drugi pripremni susret u nešto manje od mesec dana sa ekipom Partizana iz Cerovca, protivnikom sa kojim će i tokom drugog dela takmičarske godine voditi veliku borbu za prvenstvene bodove.

Dve ekipe su prethodne jeseni u prvenstvenom meču odigrale zanimljiv meč u kojem je viđeno pet pogodaka, a Sloga 1924 je na kraju slavila rezultatom 3:2.

Jedanaesteg dana meseca februara kontrolni susret dva sportska kolektiva bio je još efikasniji, a sloga 1924 je još jednom slavila, ovoga puta rezultatom 6:4.

Nedelja 3. mart donela je još jedan susret u kojem su snage odmerile ekipe Sloge 1924 iz Lužnice i cerovačkog Partizana, a navedeni meč će svakako ostati u sećanju svih ljubitelja fudbala. Naime, domaćin je slavio sa više nego ubedljivih 8:0, a u listu strelaca su se upisali Mihajlo Katanić, Stevan Lazić, Nikola Nedeljkov, Milan Jevtić i Lazar Rmuš.

 

- Prijateljska utakmica:

Sloga 1924 (Lužnice) - Partizan (Cerovac) 8:0

Strelci: M. Katanić (2), S. Lazić (2), M. Jevtić, L. Rmuš, N. Nedeljkov (2)

Stadion: Lužnice

Da podsetimo, ekipa sloge 1924 prvi deo šampionata okončala je na 11. poziciji sa skorom od tri pobede, jednog remija i devet poraza i ukupno deset osvojenih bodova. U prolećnoj premijeri sastav iz Lužnice gostuje trenutno drugoplasiranoj ekipi Kremenca iz Rogojevca.

Sa druge strane Partizan iz Cerovca je u 13 takmičarskih mečeva zabeležio svega jedan trijumf i u prolećne borbe ulazi sa svega tri boda na svom kontu. U prvom prolećnom duelu u Cerovac stiže jesenji šampion ekipa Šumadije iz Čumića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading