KOREJAC JE BIO SPREMAN DA DOĐE U CRVENU ZVEZDU, A ONDA SE ISPREČIO ON! Evo ko koči transfer Seola!

Autor:

Sport

07.02.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesno je šta će se dogoditi.

KOREJAC JE BIO SPREMAN DA DOĐE U CRVENU ZVEZDU, A ONDA SE ISPREČIO ON! Evo ko koči transfer Seola!

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol

Teškoće u angažovanju reprezentativca Južne Koreje

Crvena zvezda je već neko vreme bila u pregovorima oko potencijalnog dolaska Jung-Voa Seola na poziciju levog beka. Međutim, iako je fudbaler izrazio želju da se preseli u Beograd, pojedine prepreke su se pojavile na putu ovog transfera. Trener Seolovog trenutnog kluba Ulsana, Mjung Bo Hong, istakao je da ne želi da se odrekne svog ključnog igrača, jer smatra da nema adekvatnu zamenu za njega. Takođe, interesovanje Fenerbahčea za Korejca može dodatno komplikovati situaciju oko njegovog eventualnog dolaska na Marakanu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol


Pregovori na Azijskom kupu

Jung-Vo Seol se do skoro nalazio u Kataru na Azijskom kupu, gde je Marko Marin, fudbaler Crvene zvezde, došao da pregovara sa njim. Ova neobična situacija dodatno je privukla pažnju medija i navijača, ali je ostalo neizvesno da li će pregovori biti uspešni s obzirom na prepreke koje su se naknadno isprečile.

Prelazni rok i mogući ishodi

Prelazni rok traje do 16. februara, što znači da Crvena zvezda ima još vremena da reši pitanje na bekovskim pozicijama. Ukoliko se ne reše prepreke oko dolaska Jung-Voa Seola, klub će morati da razmotri alternative i potencijalne druge opcije za pojačanje tima.
Ako se dogodi da niko ne dođe u tim Vladana Milojevića, to će najverovatnije "pokrpiti" mladi Viktor Radojević kog je novi/stari trener crveno-belih uigravao na pripremama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading