SPEKTAKL NA PROLEĆNOJ PREMIJERI BRZO ARHIVIRAN: Fudbaleri Zvezde za mesec dana prolaze kroz četiri kruga pakla!

Autor: M. M.

Sport

11.02.2024

17:00 >> 17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspored u narednom periodu odlučujući u odbrani titule. Crveno-beli sudbinu kroje do 9. marta

SPEKTAKL NA PROLEĆNOJ PREMIJERI BRZO ARHIVIRAN: Fudbaleri Zvezde za mesec dana prolaze kroz četiri kruga pakla!

Foto: Starsport

Uspešna je bila prolećna premijera Crvene zvezde, međutim, sudbinu šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije skrojiće mečevi u narednih mesec dana. Zbog toga je pobeda protiv Voždovca (2:1) i fešta u režiji navijača brzo arhivirana.

Odbrana titule crveno-belih apsolutni je prioritet za klub, pa bi suprotan scenario na kraju ovosezonske predstave bio ravan katastrofi. Podsetimo, aktuelni lider Superlige Srbije Partizan ima bod više, ali će mnogo toga biti jasnije za malo manje od mesec dana, konkretno 9. marta, nakon večitog derbija na Marakani. Prethodno četu Vladana Milojevića očekuju još tri ogromna izazova: gostovanje Novom Pazaru (17. februar), domaćinstvo Čukaričkom (24. februar), kao i meč s vicešampionom TSC u Bačkoj Topoli (2. mart). Pomenuti vremenski interval još pre pola godine bio je u glavama Zvezdinih čelnika, koji su ga, opravdano, označavali za ključni period u pohodu na tron. Još tada, uoči presudnih mečeva grupne faze Lige šampiona, februarski raspored zadavao im je glavobolju, što su jasno i nedvosmisleno isticali neformalnim razgovorima s medijima.

Trener Milojević govorio je tim povodom nakon povratničkog debija na Marakani.

- Utakmice su teške i fale nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo da bismo spremni dočekali naredne mečeve - počeo je Vladan Milojević, pa dodao:

- Prioritet u odnosu na sve u ovom trenutku jeste rezultat jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)

Loading