HOROR U RUMUNIJI! Poštar otkrio leš Radeta (28) nestalog pre četiri godine, u bakinoj kući našli njegove kosti - istina isplivala posle njene smrti! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.02.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U malom gradu Vasluiju u Rumuniji zavladali su šok i neverica nakon što je poštar u toku redovne isporuke penzija pronašao beživotna tela dve žene u svom poštanskom reonu.

HOROR U RUMUNIJI! Poštar otkrio leš Radeta (28) nestalog pre četiri godine, u bakinoj kući našli njegove kosti - istina isplivala posle njene smrti! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Prvobitno je mislilo da majka (82) i ćerka (55) kriju telo preminulog dede kako bi nastavile primanje penzije nakon njegove smrti. 

Međutim, ovaj tragični slučaj dobio je neočekivan obrt.

Bizarna istraga koja je započeta 9. februara, kada je uznemireni poštar obavestio policiju o jezivom otkriću, odvela je autoritete do porodične kuće gde su pronađena tela žena. Dodatni šok nastao je kada je u jednoj od soba pronađeno i telo mladića Radeta (28), koji je nestao pre četiri godine.

- Telo mladića pronađeno je na podu, na tepihu... Samo je ležao tamo... Odnosno ono što je ostalo od njega, kosti -  rekao je izvor upućen u istragu - prenose rumunski mediji.

Ispostavilo se da su dve žene preminule od trovanja ugljen-monoksidom, ali prvo su autoritete zavarale, misleći da telo pripada starijem muškarcu. No, dalji operativni rad ukazuje da je u pitanju telo Radeta, unuka vlasnice kuće, koji je nestao pre četiri godine.

Detalji o njegovom telu, pronađenom na podu, na tepihu, ukazuju na jezive okolnosti njegove smrti. Meštani Vasluija sada postavljaju pitanja o tome šta se tačno dogodilo sa nestalim mladićem i kako su žene uspele godinama skrivati ovu mračnu tajnu.

Očevici tvrde da su komšije prethodne nedelje primetile neuobičajenu tišinu iz kuće, što je podstaklo načelnika mesne zajednice da zamoli ljude da provere situaciju. Kada su komšije obišle kuću, vlasnice su tvrdile da su dobro.

- Komšije su došle, žene su otvorile vrata, rekle da su dobro i tražile su da ih ostave na miru - rekao je izvor.

Ceo slučaj je eskalirao kada je poštar došao isporučujući penziju.

Neočekivano otkriće tela žena u kući dovelo je do policijske istrage, a šokantan obrt dogodio se kada je istražiteljima prijavljeno telo mladića Radeta. Njegova sestra, koja je pokušala da preuzme penziju, nije znala gde se nalazi baba, a poštar je nakon insistiranja na silu ušao u kuću, otkrivajući stravičan prizor.

Veruje se da su ležale mrtve već pet dana.

Tada je došla i policija, a poštar je u međuvremenu u drugoj sobi, zamotano u ćebe, na tepihu pronašao ostatke, za koje se veruje da su Radetovi. Inače u pitanju je brat devojke koja je pokušala da preuzme penziju na kapiji. Mladića niko nije video godinama.

Komšije svedoče i da je Rade, baš kao i njegova sestra, bio zaostao u razvoju, te da ga nisu videli od 2021. godine. Kada su svojevremeno policajci ispitivali babu o Radetu, baba je imala spreman odgovor - da je Rade otišao sa sveštenikom u manastir Jaši.

Komšiji je jednom rekla da su ga prebacili u specijalnu ustanovu... Niko u njene reči nije posumnjao, prenosi Telegraf.

Policija je sada suočena s izazovom rešavanja misterije oko nestanka mladića i okolnosti njegove smrti, dok su tela preneta na obdukciju, a devojka zatečena u kući smeštena je na psihijatriju.

Ova neobjašnjiva tragedija potresa je meštane rumunskog grada, ostavljajući pitanja koja traže odgovore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading