POLICIJA POTVRDILA STRAŠNU VEST! Majka i njeno dvoje dece pronađeni mrtvi na planinarenju!

Autor:

Svet

10.02.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj planinarenja: Holanđanka i njeno dvoje dece pronađeni mrtvi u Švajcarskoj

POLICIJA POTVRDILA STRAŠNU VEST! Majka i njeno dvoje dece pronađeni mrtvi na planinarenju!

Foto: youtube.com/ New China TV


U zapadnoj Švajcarskoj, tačnije u kantonu Vaud, dogodila se tragična nesreća koja je rezultirala smrću 57-godišnje Holanđanke i njene dvoje dece, 25-godišnje ćerke i 22-godišnjeg sina. Naime, njihov nestanak je prijavljen u četvrtak nakon što se nisu vratili sa planinarenja, a tragična vest o njihovom pronalasku stigla je iz saopštenja lokalne policije.

**Nesreća na planinarenju i nestanak**

Prema informacijama iz saopštenja policije, ova porodica krenula je u sredu ujutru na planinarenje i od tada im se izgubio svaki trag. Njihovo nestajanje brzo je alarmiralo nadležne službe koje su pokrenule potragu za nestalima.

 

 


**Potraga i pronalazak tela**

Spasioci su krenuli u akciju potrage u četvrtak, a tragični obrat dogodio se sledećeg dana kada su pronašli tela na oko 300 metara ispod strme staze u blizini planine Rochers-de-Naie. Ovaj događaj duboko je potresao lokalnu zajednicu i izazvao veliku tugu među građanima.

Ovaj slučaj još jednom ukazuje na opasnosti koje vrebaju prilikom planinarenja i ističe važnost pažljivog planiranja i pripreme pre odlaska na ovakve avanture.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading