TELO ŽENE PRONAĐENO U KESI: Užasan prizor u SNEGU, uhapšen suprug! Poruke u mobilnom telefonu OTKRIVAJU ISTINU

Autor:

Svet

11.01.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Nemačkoj, u zapadnoj regiji Severna Rajna-Vestfalija, pronašla je telo 35-godišnje žene čiji je nestanak prijavljen 21. decembra prošle godine

TELO ŽENE PRONAĐENO U KESI: Užasan prizor u SNEGU, uhapšen suprug! Poruke u mobilnom telefonu OTKRIVAJU ISTINU

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Policija i Državno tužilaštvo u Minsteru rekli su da je njeno telo juče pronađeno umotano u plastičnu kesu u blizini granice sa Holandijom, piše "Dojče vele".

Obdukcijom će se utvrditi uzrok smrti.

Vlasti kažu da je ženin suprug, 42-godišnji Afganistanac, uhapšen i da tek treba da se pojavi pred sudijom. Zvaničnici su rekli da je žrtva takođe iz Afganistana.

Osumnjičeni suprug zasad nije komentarisao optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Kada je objavljeno da je 35-godišnjakinja nestala, policija je molila javnost za pomoć u potrazi. Bile su objavljene fotografije žene i fotografije njenog automobila.

Podaci s mobilnog telefona nesrećne žene korišćeni su za sužavanje potrage, što je vlasti dovelo do šumovitog područja u blizini grada Gešera.

Tamo je pronađeno njeno telo, piše Dojče vele.

Isti taj mobilni telefon koji je korišćen da bi se nesrećna žena pronašla, otkriće i pravu istinu o ubistvu, budući da postoje indicije da uhapšeni muž nije delovao sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading