POLEMIKA ZA DERBI! VEČITI BESNE ZBOG SUDIJA! Partizan NEĆE ovog, a Zvezda onog! Poznato kome ide "VRUĆ KROMPIR"?!

Autor:

Sport

03.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je on pravi izbor?

POLEMIKA ZA DERBI! VEČITI BESNE ZBOG SUDIJA! Partizan NEĆE ovog, a Zvezda onog! Poznato kome ide "VRUĆ KROMPIR"?!

Foto: Starsport

Blizu je 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, a kao i uvek, tema su i sudije. Svaki put se vodi polemika oko toga ko će deliti pravdu na najvećoj utakmici u srpskom fudbalu, a i sami klubovi imaju svoje favorite i preferencije.

Crvena zvezda ne bi imala ništa protiv da glavni arbitar bude Danilo Nikolić, dok je Partizan izričito protiv toga.

Takođe,klub iz Ljutice Bogdana je veoma podigao prašinu zahtevanjem da se naš najbolji sudija, Srđan Jovanović, udalji iz srpskog fudbala, tako da on nije opcija za ovaj susret

Foto: Starsport

Srđan Jovanović


Po svemu sudeći, ponovo nas očekuje novo lice na derbiju. Od poslednjeg okršaja večitih koji je sudio Jovanović, sudijska komisija se opredeljuje da debitanti budu ti koji će deliti pravdu, kako nijedni ni drugi ne bi mogli da tvrde da ih je taj arbitar ranije oštetio u međusobnim mečevima.

U prethodnim derbijima su debitovali Milan Mitić, Aleksandar Živković, Dejan Trifković i Nenad Minaković. Sada je u opticaju ime Stanka Ostraćanina, arbitra iz Kraljeva koji ima 38 godina.


Stanko Ostraćanin je do sada sudio četiri utakmice Crvene zvezde, od kojih su crveno-beli tri puta pobedili, a jednom izgubili. Sa druge strane, delio je pravdu na osam mečeva Partizana, gde je tim iz Humske tri puta poražen, a pet puta je slavio kada je Kraljevčanin bio glavni sudija.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije će uskoro doneti konačnu odluku ko će suditi 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading