LEGENDARNI DRAGIŠA BINIĆ DAO SVOJE MIŠLJENJE O DERBIJU: "NEĆU NI DA PRIČAM O PORAZU ZVEZDE"!

Autor:

Sport

03.03.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U ovakvim okršajima pobedi tim koji ima više želje", rekao je jedan od najvećih igrača sa ovih prostora.

LEGENDARNI DRAGIŠA BINIĆ DAO SVOJE MIŠLJENJE O DERBIJU: "NEĆU NI DA PRIČAM O PORAZU ZVEZDE"!

Foto: Starsport

Sinovi Siniše Mihajlovića sa poklonom Crvene zvezde pred "delijama"

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde "ukrstiće koplja" u subotu od 17.00 časova u 172. večitom debriju, koji bi se mogao ispostaviti kao odlučujući u trci za titululu šampona Superlige Srbije. 

Poslednje provere su prošle, crno-beli su savladali Železničar sa 3:1 u Humskoj, a klub iz Ljutice Bogdana je istim rezultatom trijumfovao nad TSC u gostima, tako da ekipe ujednačenih snaga dočekuju ovaj meč. 

Zbog toga je legenda Crvene zvezde, Dragiša Binić, najavila ovaj zahtevan susret, naglašavajući da je derbi takva utakmica, u kojoj pobednika nikada ne možete znati sa sigurnošću. 

- Svaki derbi je specifična utakmica, svaki meč je meč za sebe. Čak i u ono vreme kada smo bili najjači, bilo je teško igrati protiv Partizana. Smatram da u takvim okršajima pobedi tim koji ima više želje. Što se mene tiče, ključnu ulogu će imati domaći igrači jer oni osećaju rivalstvo. Eventualno neki stranci koji su duže tu razumeju važnost, ali motivacije domaćih igrača je najbitnija - rekao je osvajač Kupa šampiona sa klubom iz Ljutice Bogdana davne 1991. godine.

Foto: Starsport

Dragiša Binić

Potom se dotakao novog-starog trenera crveno-belih. Binić je istakao dobru formu Zvezde u prethodnim mečevima, i ukazao da je to dokaz da je Miloje pravi izbor za Marakanu, uporedivši ga sa bivšim Barakom Baharom. 

- On je čudan trener (Bahar), vi znate moje mišljenje o njemu i ja sam prvi bio protiv toga. Nas će Izraelac da uči fudbalu (smeh). Miloje zna našu ligu, poznaje klub, navijače, i eto, uspeo je da popravi formu veoma brzo. Oseća Zvezdu i mislim da je on pravi izbor - rekao je Dragiša. 

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Naravno, nije mogao, a da ne prokomentariše ko je favorit. Prema Binićevom mišljenju, to su upravo crveno-beli. 

- Dosta su ujednačene ekipe. Oba tima su mnogo bolja u napadu, nego u odbrani. Ipak, smatram da je Crvena zvezda u prednosti. Milojević je dobro posložio ekipu, a čvršća je i sigurnija u defanzivi od Partizana. Dodajmo na to i domaći teren, svoj stadion, sve ukazuje na pobedu. Smatram da onaj koji dobije za vikend, neće izgubiti do kraja. Pobednik rešava prvenstvo u svoju korist - rekao je sigurni Binić. 

Za kraj smo pokušali da porazgovaramo o tome da li postoji šansa da eventualni poraz, ne znači kraj za Milojeve vojnike, ali je legenda crveno-belih u svom maniru samouvereno odbrusila za kraj: 

- Ja neću ni da pričam o porazu Zvezde!

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pera

03.03.2024 17:41

Zvezdanu može uspešno da vodi samo neki glavonja , a Bahar ima sitnu glavu . Pošto je bio čovek sa strane, tj. nezgodan svedok , morao je da se skloni . Sad su u šampionki svi naši ljudi pa mašina može slobodno da melje do nove titule , jer kao što vođa reče - narod mora da bude srećan .