PARTIZAN IMA VAŽNU PORUKU ZA GROBARE KOJI HOĆE NA MARAKANU: Evo KAKO do karata za večiti derbi sa Zvezdom!

Autor:

Sport

01.03.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja počinje četvrtog marta.

PARTIZAN IMA VAŽNU PORUKU ZA GROBARE KOJI HOĆE NA MARAKANU: Evo KAKO do karata za večiti derbi sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Novi večiti derbi: Partizan protiv Crvene zvezde

Uoči 172. večitog derbija, Partizan se sprema da se suoči sa Železničarem, dok Zvezdu očekuje duel sa TSC-om. Nakon toga, na Marakani će 9. marta gostovati crno-beli s početkom od 17 časova, kada nas očekuje jedna od ključnih bitaka u šampionskoj trci za titulu.

Saopštenje Partizana o prodaji karata

 

 

Iz Partizana stiže saopštenje o prodaji karata za gostujuće navijače koji žele da pruže podršku svojim miljenicima u "komšiluku".

- Prodaja ulaznica za 172. večiti derbi, koji je na programu u subotu, 9. marta, u 17 časova na stadionu Rajko Mitić, za sektore namenjene navijačima Partizana (JUG i ZAPAD – Sektor 1), počinje u ponedeljak, 4. marta, od 10 časova. Ulaznice za južnu tribinu koštaju 600 dinara, a za zapadnu tribinu 1.200 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj kao i na prodajnom mestu Ticketline-a u TC Mercator. Na dan utakmice, 9. marta, prodaja isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do početka utakmice. Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Omogućena je i rezervacija ulaznica na telefon 011/20-30-570 najkasnije do četvrtka, 7. marta, do 17 časova. - piše u saopštenju na zvaničnom profilu kluba iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading