NE MOŽE DA SE POBEDI TIM KOJI NE GUBI TRI GODINE! NATHO PONOVO PODIGAO GLAS! Šta će reći zvezdaši na ovo?

Autor:

Sport

04.02.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne, ne menjam mišljenje"

NE MOŽE DA SE POBEDI TIM KOJI NE GUBI TRI GODINE! NATHO PONOVO PODIGAO GLAS! Šta će reći zvezdaši na ovo?

Foto: Starsport

Duel Dragovića i Natha na večitom derbiju

Stigao je u Humsku 2019. godine i postao ljubimac navijača zbog svoje borbenosti i srčanosti. Bibars Natho je jedan od najiskusnijih igrača crno-belih, a ne libi se nikad da iskreno kaže šta misli o nečemu van terena. Tako je, u avgustu prošle godine, izjavio da Partizan ima manje od jedan odsto šansi da osvoji titulu, a sada je za "Maxbet Sport" potvrdio da se posle odigrane polusezone mišljenje nije promenilo.

Ne, ne menjam mišljenje. Menjaju ono što sam rekao. Rekao sam da, kad se boriš protiv drugog tima koji ne gubi tri godine, nemaš nikakvu šansu da osvojiš ligu. I to su fakti, to je istina. Moraš da osvojiš sto odsto bodova da bi to uradio. Ali, ove godine liga je kompetetivna, svako igra dobro protiv svakoga. Rezultati su tu negde – 3:2, 2:1, blizu su svi. Nije kao pre dve ili tri godine kad je bilo 5:0 posle 40 minuta. Vidimo rezultat svega toga. Svi su blizu, a mi smo jedan poen ispred Zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho

Na pitanje šta se onda promenilo ove sezone, Izraelac je rekao:

Tim koji nije izgubio tri godine, ove sezone je poražen tri puta. I to je razlika.

Kada je u pitanju njegova igračka i postkarijerna budućnost, sve je moguće.

Ne znam, zavisi kako se budem osećao. Trenutno se osećam jako dobro. Minimum još dve godine mogu da igram. Sve je moguće. Osećam se dobro ovde i bio bih srećan da završim karijeru ovde. Ali u fudbalu se nikad ne zna. Fudbal je veliki deo mog života, verujem da ću da ostanem u fudbalu i kad završim karijeru. Ne znam na kojoj poziciji i gde… - zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading