PARTIZAN U PROBLEMU! NE MOŽE DA TRENIRA NA KIPRU: Evo ŠTA je razlog!

Autor:

Sport

31.01.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko dana traju problemi.

PARTIZAN U PROBLEMU! NE MOŽE DA TRENIRA NA KIPRU: Evo ŠTA je razlog!

Foto: Printscreen/Twitter/FK Partizan

Ekspedicija FK Partizan privližava kraju boravak na Kipru, s obzirom na to da se početak prolećne polusezone bliži. Ipak, u odnosu na dosadašnji period priprema koje su prošle u najboljem redu, crno-beli su sada suočeni sa problemima zbog kojih ne mogu da treniraju.

Naime, poslednji dani na Rajskom Ostrvu doneli su crno-belima poprilične muke, a razlog je kiša koja pada u obilnim količinama. 

Zbog jezivog nevremena Partizan je u utorak morao da prekine jutarnji trening samo deset minuta pošto su igrači izašli na teren. 

Istog popodneva, izabranici Igora Duljaja su koliko-toliko iskoristili trening i trenirali po teškim uslovima, da bi u sredu ujutru isti problemi sačekali ekipu, što je značilo da će igrači provesti čitav trening u teretani, uz nešto trčanja.
 

Podsetimo, Partizan sutra igra poslednji pripremni meč na Kipru protiv AEZ Zakakijua, a na prošlom su pobedili ekipu Boteva iz Vrace rezultatom 1:0 . Crno-beli su u prvoj utakmici na Kipru 20. januara pobedili Mladost iz Lučana 4:0, a četiri dana kasnije i kiparskog drugoligaša Aja Napu, takođe s 4:0.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije startuje 10. februara, a Partizan će u 20. kolu gostovati Javoru u Ivanjici.

Crno-beli su prvi deo sezone u elitom rangu srpskog fudbala završili na prvom mestu na tabeli sa 47 bodova, jednim više od aktuelnog šampiona i najvećeg rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading