PARTIZAN 3/3 NA PRIPREMAMA! SALDANJA pogodio na asistenciju NOVAJLIJE!

Autor: M. M.

Sport

28.01.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli protiv Bugara slavili sa 1:0.

PARTIZAN 3/3 NA PRIPREMAMA! SALDANJA pogodio na asistenciju NOVAJLIJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pobedili su danas ekipu Boteva iz Vrace rezultatom 1:0 (1:0) u pripremnom meču na Kipru.

Igor Duljaj je izašao sa izuzetno napadačkom postavom i pružio je šansu novim igračima. Protiv pretposlednjeg tima bugarskog šampionata na terenu su u dva poluvremena igrali sa dva različita sastava. Prve minute u crno-belom dresu upisao je i najveće pojačanje ove zime Jung Džun Goh.

Trener "parnog valjka", nažalost, nije mogao da računa na novajliju Nikolu Miličića, pridošlicu iz Radničkog 1923. Naime, talentovani štoper neće biti dostupan ni u narednim kolima srpskog prvenstva zbog povrede. Miličić se povredio tokom jednog od treninga u Larnaki, a prve prognoze ukazuju na zabrinjavajuće odsustvo od mesec i po dana.

Crno-beli su u prvih 20 minuta dali tri gola, ali svi su bili poništeni zbog ofsajda, ali su, ipak, stigli do vođstva nešto kasnije pošto je strelac bio Saldanja, a asistent novajilija Ovusu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BRXbUTYU1Pw

 

Ovo je bio treći pripremni meč Partizana na Kipru. Crno-beli su u prvoj utakmici na Kipru 20. januara pobedili Mladost iz Lučana 4:0, a četiri dana kasnije i kiparskog drugoligaša Aja Napu, takođe s 4:0.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije startuje 10. februara, a Partizan će u 20. kolu gostovati Javoru u Ivanjici.

Crno-beli su prvi deo sezone u elitom rangu srpskog fudbala završili na prvom mestu na tabeli sa 47 bodova, jednim više od aktuelnog šampiona i najvećeg rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading