EL GRANDE MILOVAN NA GOLU: Partizan se POJAČAO na Kipru! (GALERIJA + VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilcima se teško piše...

EL GRANDE MILOVAN NA GOLU: Partizan se POJAČAO na Kipru! (GALERIJA + VIDEO)

Foto: FK Partizan

Partizan je dobio još jedno pojačanje u ovoj polusezoni, na poziciji libera i golmana - Andriju Kuzmanovića iz Beograda.

Kuzmanović je najpopularniji po ulozi golmana Milovana Jakšića u filmovima "Montevideo , Bog te video" i "Montevideo, vidimo se".

Milovan Jakšić bio je golman Jugoslavije. Čuvao je mrežu reprezentacije Jugoslavije na devet utakmica. Debitovao je 13. aprila 1930. u prijateljskom susretu protiv Bugarske (6-1) u Beogradu, a od nacionalnog tima se oprostio 2. septembra 1934. na prijateljskoj utakmici protiv Čehoslovačke (1-3) u Pragu. Učestvovao je na prvom Svetskom prvenstvu 1930. u Montevideu, gde je odlično branio na sve tri utakmice, a posebno se istakao u susretu protiv Brazila. 


Što se Andrije Kuzmanovića tiče, kao veliki navijač Partizana, poznati glumac i član Beogradskog dramskog pozorišta, Kuzmanović je došao na Kipar da pruži podršku voljenom klubu i pored intervjua za klupski Youtube kanal, uz odobrenje trenera - Igora Duljaja, ispunio je svoju želju, da odradi trening sa crno-belima.

 

U intervjuu koji je dao, rekao je da je devedesetih godina prošlog veka, njegov otac, čuveni direktor Ansambla „Kolo“ - Radojica Kuzmanović, sa Andrijinom majkom boravio na Kipru i tada se slikao sa ekipom Partizana, što bi i on želeo sada uradi, jer to smatra nečim što mu je prećutno ostavljeno u amanet.

Kao neko ko je u mladosti zaista bio na golmanskoj poziciji, Andrija je uz ljubaznost trenera golmana - Nemanje Jovšića, odradio i deo treninga sa čuvarima mreže Partizana.

Ceo intervju možete pogledati u videu iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading