HIV POZITIVAN TRENER VIŠE PUTA SILOVAO DVANAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU: Majka ga zatekla u zlostavljanju

Autor:

Svet

27.01.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada devojka je spavala u kući kada su se Šepard i majka vratili, a majka je ubrzo otišla u krevet.

HIV POZITIVAN TRENER VIŠE PUTA SILOVAO DVANAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU: Majka ga zatekla u zlostavljanju

Foto: Tanjug/AP

Donovan Skot Šepard, trener omladinskog bejzbol tima Oklahoma Aftermath, nalazi se u pritvoru okruga Klivlend nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnice, prenosi Fox news.

Mlada devojka je spavala u kući kada su se Šepard i majka vratili, a majka je ubrzo otišla u krevet. Majka se probudila i ubrzo zatekla Šeparda kako siluje njenu ćerku. 

Incident je otkriven kada je majka devojčice zatekla Šeparda kako seksualno napada njenu 12-godišnju ćerku u njihovom domu u Oklahoma Sitiju.

- Silovao me je - rekla je devojčica (12) istražiteljima ovog meseca nakon što je njena majka otkrila zlostavljanje u svojoj kući u Oklahoma Sitiju. 

Majka je reagovala brzo i uspela da drži osumnjičenog na nišanu dok je pozvala policiju.

Devojčica je istražiteljima ispričala da nije prvi put da ju je Šepard napastvovao, navodeći da se slični napadi događaju od njene 11. godine, a jedan od njih se, navodno, desio čak na njen 12. rođendan, izvestila je tamošnja policija.

Dodatno, Šepard je priznao policiji da je HIV-pozitivan, a istražitelji su u krivičnoj prijavi naveli da nije koristio zaštitu tokom navodnog napada.

Šepard je bio trener omladinskog bejzbola za tim pod nazivom Oklahoma Aftermath poslednjih nekoliko godina

Policija je brzo reagovala na poziv majke i uhapsila Šeparda nakon što je potvrđena ozbiljnost optužbi. Trenutno se nalazi u pritvoru okruga Klivlend dok se čeka dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading