PARTIZAN ZAPLESAO U DRUGOJ PROVERI NA PRIPREMAMA: Saldanja DOTUKAO Kiprane!

Autor:

Sport

24.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Igora Duljaja igraju drugu prijateljsku utakmicu na pripremama protiv Aja Nape od 13.30h.

PARTIZAN ZAPLESAO U DRUGOJ PROVERI NA PRIPREMAMA: Saldanja DOTUKAO Kiprane!

Foto: FK Partizan

PARTIZAN - AJA NAPA    4:0

('49 Natho, '63 Kalulu, '82 Severina '89 Saldanja)

Fudbaleri Partizana savladali su na drugoj pripremnoj utakmici ekipu Aja Nape ubedljivim rezultatom 4:0. Crno-beli su dominirali protiv kipranskog rivala kroz ceo meč te ubedljivo slavili pogocima u drugom poluvremenu.

Rivala je "načeo" Natho, nastavio je Kalulu, a pred kraj su protivnika "dotukli" Severina i Saldanja. Ono što može da raduje sve Grobare jeste lepršava igra izabranika Igora Duljaja.

 

 

KRAJ UTAKMICE

89. minut - Uspeo je i Saldanja da se upiše u strelce za ubedljivu pobedu crno-belih.

82. minut - De Medina je poslao izvrstnu loptu za Severinu, koji je nakon dobrog prijema dobro i završio akciju, te povećao prednost na 3:0.

63. minut - Sjajna akcija Partizana krunisana je na pravi način. Natho je dobio loptu u prostor i odložio je na oko sedam metara za Kalulua koji je vrlo lepo sproveo u mrežu.

49. minut - Na samom isteku ovog minuta Saldanja se prikrao i ukrao loptu defanzivcu gostiju, da bi potom ostavio lakši deo posla Nathu koji je pogodio za prednost.

POLUVREME

41. minut - Velika prilika za Partizan, dosuđen je jedanasterac za crno-bele, odgovornost je preuzeo Baždar, ali nije bio precizan.

10. minut - Partizan ima inicijativu i napda, ali izabranicima Igora Duljaja fali završni pas.

Počeo je meč.

Crno-beli su u prvom testu na Kipru savladali Mladost iz Lučana sa 4:0, a na ovom meču je odlučeno dve različite ekipe odigraju po 45 minuta.

Na ovoj utakmici će debitovati i novajlija iz Šahtjora, Denil Kastiljo, koji je stigao kao zamena za Kristijana Belića.

SASTAVI:

Partizan (prvo poluvreme): Stevanović, Roganović, Filipović, Saničanin, Šehović, Šćekić, Kastiljo, Kalulu, Jevremović, Nikolić, Baždar

Aja Napa (prvo poluvreme): Melkas, Manteli, Evangelu, Solomos, ČČarkas, Melas, Janaras, Baconis, Forijel, Georgakis, Dolet

Partizan (drugo poluvreme): Krunić, Stojković, Medina, Marković, Antić, Stjepanović, Natho, Zahid, Severina, Trifunović i Saldanja

Aja Napa (drugo poluvreme): Stilijanidis, Haralambus, Hristofi, Mulazimis, Anastasi, Loizu, Kolokudijas, Romero, Romano, Mocis, Pires.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading