NEVIĐEN SKANDAL: Izbola dečka 108 PUTA, krv joj se slivala niz ruke, a dobila samo USLOVNU KAZNU! Evo kojim trikom se ova žena poslužila za TEŠKO UBISTVO

Autor:

Svet

24.01.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubijenog mladića poručio je kroz suze da je država sada legalizovala ovaj način ubistva

NEVIĐEN SKANDAL: Izbola dečka 108 PUTA, krv joj se slivala niz ruke, a dobila samo USLOVNU KAZNU! Evo kojim trikom se ova žena poslužila za TEŠKO UBISTVO

Foto: ventura county sheriff's office

Amerikanka Brin Špejher (33) osuđena je juče na dve godine uslovne zatvorske kazne zbog ubistva svog momka Čada O'Majlija (26).

Žena iz Kalifornije izbola je čak 108 puta svog dečka jer je navodno bila pod snažnom psihozom izazvanom konzumacijom kanabisa.

Pored uslovne kazne zatvora, Brin će morati i da odsluži 100 sati društveno korisnog rada. Veći deo javnosti slaže se u oceni da je sve nabrojano sramotna kazna za ovakav tip ubistva.

Sudija Dejvid Vorli rekao je da Špejher nije imala kontrolu nad svojim postupcima kada je 28. maja 2018. izbola dečka 108 puta u njegovom stanu.

"Nakon konzumacije kanabisa, dobila je psihotičnu epizodu i nije imala kontrolu nad svojim postupcima", naveo je Vorli, a prenosi New York Post. 

Ono što je dodatno iznerviralo celu Ameriku je što je ubica zatečena oblivena krvlju. Prema rečima policajaca na licu mesta, držala je nož u ruci i gledala ih je popreko.

Potom je histerično počela da plače i vrišti. Na kraju je sebi zabola nož u grlo ali nije ozbiljnije povređena.

Pored kanabisa, Brin Špejher konzumirala je i alkohol, ali i jednu psihosupstancu.

Njeni advokati poslužili su se uz saglasnost ubice trikom, odnosno tvrdnjom na sudu da ona nije bila pri sebi, da nije imala nikakvo iskustvo u pušenju trave (što se nije moglo dokazati kada je prošlost u pitanju), kao i da nije bila namerno drogirana jer ju je navodno Čad O'Majli pritiskao da uzima alkohol i narkotike.

Šon O'Majli, otac ubijenog mladića ostao je gotovo bez reči posle presude.

"Upravo je svima u Kaliforniji koji puše marihuanu data dozvolu da nekoga ubiju", rekao je ožalošćeni otac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading