UBICA JE POZNAVAO SVOJE ŽRTVE! Jezivi detalji masakra u Americi: Ne zna se koliko su tela ležala pre nego što su pronađena!

Autor:

Svet

23.01.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je pronađen mrtav.

UBICA JE POZNAVAO SVOJE ŽRTVE! Jezivi detalji masakra u Americi: Ne zna se koliko su tela ležala pre nego što su pronađena!

Foto: KSAT-TV ABC 12 via AP

Vlasti savezne države Ilinois u SAD-u su sinoć pokrenule potragu za 23-godišnjim Romeom Nanceom, koji je bio osumnjičen za ubistvo osam osoba vatrenim oružjem u gradu Džolijet, udaljenom oko 56 kilometara od Čikaga, prema informacijama policije.

Nakon intenzivne policijske potrage, masovni ubica pronađen je u blizini grada Natalija u Teksasu, gde je nakon sukoba s policijom izvršio samoubistvo. Motiv ubistava još nije poznat, ali prema izjavi policijskih službenika za medije, osumnjičeni je poznavao svoje žrtve.

Foto: Joliet Police Department via AP

Romeo Nance

Osumnjičeni je u nedelju popodne iz vozila pucao u prvu žrtvu, 28-godišnjeg muškarca poreklom iz Nigerije, koji je poslednje tri godine živeo u SAD-u. Narednog jutra, policajci su otkrili pet tela u kući u kojoj je osumnjičeni živeo, a zatim još dva tela u susednoj kući, čime je ukupan broj žrtava dostigao osam.

Policija veruje da su sedam od osam ubijenih osoba, čija su tela pronađena u ove dve kuće, bili članovi iste porodice.

- Policajac sam 29 godina. Ovo je verovatno najgori zločin s kojim se susrećem - rekao je načelnik policije u Džolijetu Vilijam Evans, prenosi Hina.

Policijski šef okruga Vil, Dan Džungles, rekao je da se još uvek ne zna koliko dugo su ljudi u kućama bili mrtvi pre nego što su nađeni.

Osim toga, u pucnjavi za koju se sumnjiči ista osoba, ranjena je i 42-godišnja žena, ali ona nije bila povezana sa ostalim žrtvama.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading