MASAKR U ČIKAGU! Najmanje osmoro mrtvih u dve odvojene pucnjave, ubica se UBIO!

Autor:

Svet

23.01.2024

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju, policija u Čikagu je pokrenula poteru za 23-godišnjim Romeom Nensom.

MASAKR U ČIKAGU! Najmanje osmoro mrtvih u dve odvojene pucnjave, ubica se UBIO!

Foto: Joliet Police Department via AP

Najmanje osam osoba je izgubilo život u dva odvojena pucnjava u predgrađu Čikaga, a istog čoveka sumnjiče za ova zlodela, izveštava CNN.

 

 

Prema izveštaju, policija u Čikagu je pokrenula poteru za 23-godišnjim Romeom Nensom. On je prvo u nedelju ubio jednog čoveka, a zatim u Džolijetu, južnom predgrađu Čikaga, u dve susedne kuće, ubio sedam osoba. Prva žrtva, Tojosi Bakare, imigrant iz Nigerije, bila je poznata, dok se sedam novih žrtava smatra da su u porodičnoj vezi, prema američkim medijima.

Policija je pratila Nensov automobil (crveni Tojota Kamri), a na njegovoj prijavljenoj adresi, otkrivena su tela dvoje ljudi, a zatim još petoro. Motiv za ove zločine još nije poznat, ali je utvrđeno da je ubica poznavao žrtve, koje trenutno nisu identifikovane. FBI je uključen u istraživanje.

- Ja sam policajac već 29 godina. Ovo je verovatno najgori zločin koji sam ikada video - rekao je šef policije Džolijeta Vilijam Evans.

Izvršio samoubistvo

Pored toga, u pucnjavi je ranjena 42-godišnja žena, za koju se sumnja da je ista osoba, ali nije u rodbinskoj vezi sa ostalim žrtvama. 

Muškarac tražen zbog ubistva osam osoba u predgrađu Čikaga Džolijet izvršio je samoubistvo pištoljem nakon što ga je policija pronašla i opkolila u Nataliji u Teksasu, prenosi En-Bi-Si.

Policija u Teksasu potvrdila je da je oko 20.30 pronašla osumnjičenog za ubistvo u Džolijetu i opkolila ga.

Kako se navodi, on je potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO:

!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading