MENI SU STAVILI NOŽ POD GRLO, A ŽENU SU SILOVALA SEDMORICA: Bračni par obilazio sve zemlje sveta, a tamo gde su očekivali SVE NAJLEPŠE doživeli su UŽAS NAD UŽASIMA (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali su da će svuda nailaziti na gostoprimstvo domaćina

MENI SU STAVILI NOŽ POD GRLO, A ŽENU SU SILOVALA SEDMORICA: Bračni par obilazio sve zemlje sveta, a tamo gde su očekivali SVE NAJLEPŠE doživeli su UŽAS NAD UŽASIMA (VIDEO)

Foto: instagram/vueltaalmundoenmoto

Vinsente i Fernanda, bračni par blogera iz Španije uspeo je u nameri da obiđe sve zemlje sveta.

Ipak, prilikom posete poslednjoj od njih doživeli su pravi pakao i čudo je kako su ostali živi.

Sve se dogodilo u inače prijateljski nastrojenoj Indiji, ali su pogrešno procenili da će imati bezbedno noćenje kraj jedne pijace.

 

Bračni par koji se na Instagramu predstavlja kao Vuelta Al Mundo En Moto (Motociklom oko sveta), objavili su snimak  iz bolnice u Indiji u kojem objašnjavaju da su bili brutalno napadnuti, opljačkani i da je Fernandu silovala grupa muškaraca.

Oni su posetili više od 60 zemalja otkako su započeli svoje putovanje iz Barselone pre pet godina, prešavši više od 170.000 kilometara na svojim motorima. 

U snimku od 1. marta, može se videti da imaju modrice i otoke na licu. U izjavi španskim medijima su otkrili da su napadnuti nakon posete okrugu Dumka u indijskoj državi Džarkand, inače poznatoj turističkoj destinaciji.

Par je išao u Nepal preko Bagalpura, ali su se zaustavili u Dumki da se odmore i razapeli svoj šator u blizini pijace Hansdiha. Nakon što su zaspali, 7 mladića je upalo u šator i oboje ih napalo.

 

 

"Savladali su nas. Stavili su mi nož na vrat i rekli mi da će me ubiti. Fernanda je silovana. Njih sedmorica! Kučkini sinovi", poručio je Vinsente.

"Mi smo u bolnici, ovde u Indiji. Sa policijom. Pustili su nas da spavamo ovde", rekla je Fernanda sa suzama u očima.

Vinsente je dodao da su nakon prijave silovanja dovedeni u zdravstveni centar Saraiiahata kako bi Fernandu mogli da pregledaju.

Trojica od sedam osumnjičenih su trenutno u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading