ZA RUBRIKU "VEROVALI ILI NE": Voz bez mašinovođe jurio 100 km/h i prešao pet stanica, a način na koji je zaustavljen dodatno će vas zapanjiti (VIDEO)

Autor:

Svet

26.02.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Železnica kaže da je voz zaustavljen i da nema povređenih.

ZA RUBRIKU "VEROVALI ILI NE": Voz bez mašinovođe jurio 100 km/h i prešao pet stanica, a način na koji je zaustavljen dodatno će vas zapanjiti (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Indijske železnice naredile su istragu nakon što je teretni voz prešao više od 70 km bez vozača.

Snimci na društvenim mrežama pokazuju kako voz velikom brzinom juri pored nekoliko stanica. Izveštaji kažu da je voz juče išao bez mašinovođe iz Katue u Džamuu i Kašmiru do okruga Hošiarpur u Pendžabu.

Železnica kaže da je voz zaustavljen i da nema povređenih. Zvaničnici su novinskoj agenciji Press Trast of India rekli da se incident dogodio između 07:25 i 09:00 po lokalnom vremenu.

Voz od 53 vagona, koji je prevozio iverje, bio je na putu za Pendžab iz Džamua kada se zaustavio u Katui radi smene posade.

Zvaničnici kažu da je počelo da se kreće niz nivo na železničkoj pruzi nakon što su mašinovođa i njegov pomoćnik sišli.

Voz se kretao brzinom od skoro 100 km/h i uspeo je da pređe oko pet stanica pre nego što je zaustavljen. Ubrzo nakon što su dobili upozorenje na voz u pokretu, zvaničnici su zatvorili pružne prelaze duž njegove putanje.

- Voz je zaustavljen nakon što je železnički službenik postavio drvene blokove na šine kako bi zaustavio voz - rekli su zvaničnici za PTI.

Drveni blokovi su pomogli da se smanji brzina voza. Zvaničnici su rekli za PTI da pokušavaju da identifikuju tačan razlog za kretanje voza nakon što se zaustavio u Kathui kako bi izbegli takve incidente u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading