VEČITIMA DELEGIRANE SUDIJE! Ilić i Nikolić na centru!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda i Partizan za vikend igraju mečeve 23. kola Superlige.

VEČITIMA DELEGIRANE SUDIJE! Ilić i Nikolić na centru!

Foto: FSS

VAR soba

Otkako je počeo prolećni deo sezone u Superligi Srbije, sve su češća saopštenja i nešto sporniji momenti na utakmicama gde se s lakoćom sviraju penali, dok se neki i poništavaju.

Dosta klubova je već izdalo saopštenja, a novo kolo je donelo i novo delegiranje, koje je osvanulo na sajtu takmičenja. U pitanju je 23. kolo elitnog ranga.


Mnogo pažnje u svakom kolu privlače i utakmice Zvezde i Partizana, gde je verovatno i najteže da neko sudi, pogotovo jer se nalazi pod ogromnim pritiskom da ne napravi grešku. Ovog vikenda sve fudbalske ljubitelje najviše zanima TSC-a i Crvene zvezde u Bačkoj Topoli, a tamo će glavni sudija biti Milan Ilić. Njemu će pomagati Svetozar Živin i Nikola Antić, dok će na mestu četvrtog sudije biti Jovan Šegrt. U VAR sobi sede Marko Ivković i Nikola Đorović.

Partizan će ovo kolo biti domaćin i igraće protiv Železničara iz Pančeva, a tamo je kao prvi sudija postavljen Danilo Nikolić, dok će mu pomagati Milan Šutulović i Ivan Mikalački, dok je četvrti sudija David Matić. U VAR sobi će sedeti Milan Mitić i Milan Minić.

Zanimljivo je i to da nema Srđana Jovanovića, sudije koji je intervenisao na meču Radnik - Partizan i tražio da se pogleda VAR kod penala za Surduličane, a u ovom kolu ga uopšte neće biti među delegiranim sudijama. Podsetimo, Zvezda je potom protiv ovog arbitra izdala i saopštenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading