NOVI DETALJI HAOSA U PEKARI: Dve radnice hitno prevezene u bolnicu!

Autor:

Hronika

29.02.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sličnu sudbinu izbegla je i jedna devojka, mušterija pekare, koja se u poslednjem trenutku okrenula jer je čula škripu guma i sklonila se na vreme.

NOVI DETALJI HAOSA U PEKARI: Dve radnice hitno prevezene u bolnicu!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Užasna scena se odigrala u jednoj pekari kada je vozač "smarta" automobilom uleteo direktno na radnice pekare, povredivši ih. Ova nezgoda je takođe mogla da uzme i jedan život, jer je jedna devojka, mušterija pekare, uspela da se izvuče u poslednjem trenutku.

Dve radnice pekare su hitno prevezene u bolnicu zbog povreda koje su zadobile usled udara automobila. Njihovo stanje je trenutno nepoznato, ali se nadamo da će se uskoro oporaviti.

Sličnu sudbinu izbegla je i jedna devojka, mušterija pekare, koja se u poslednjem trenutku okrenula jer je čula škripu guma i sklonila se na vreme.


Jedna devojka koja je bila u pekari u trenutku nesreće opisala je dramatični trenutak kada je čula škripu guma i uspela da se skloni na vreme, izbegavši tako sličnu sudbinu kao povređene radnice.

Automobil je izazvao haos u pekari, odvalivši komad betona i prouzrokujući ozbiljnu materijalnu štetu. Zaposleni su trenutno angažovani na sređivanju pekare i uklanjanju posledica ovog nezapamćenog incidenta. Ova nezgoda će sigurno ostaviti dubok trag kako na poslovanje pekare, tako i na živote povređenih radnica.

Ovaj užasni događaj će svakako ostati upamćen kao jedan od najtežih trenutaka u istoriji ove pekare. Nadamo se brzom oporavku povređenih radnica i da će pekara uskoro ponovo biti otvorena za svoje mušterije.

Naime,  jedan vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo je u pekaru. Prilikom udarca, oštećen je automobil kao i pekarska polica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading