"MORA DA JE BAŠ OGLADNEO!" MLADIĆ ULETEO AUTOM U PEKARU PREKO REDA! Karambol na Medaku - kupci ostali u čudu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom udarca, oštećen je automobil kao i pekarska polica.

"MORA DA JE BAŠ OGLADNEO!" MLADIĆ ULETEO AUTOM U PEKARU PREKO REDA! Karambol na Medaku - kupci ostali u čudu! (VIDEO)

Foto: RINA

U beogradskom naselju Medaković 3, na samoj okretnici trolejbuske linije 29 došlo je večeras do manjeg incidenta.

Naime,  jedan vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo je u pekaru. Prilikom udarca, oštećen je automobil kao i pekarska polica. 

Sudeći po snimcima, nema povređenih lica. 

- Mora da je ogladneo baš - glasili su neki od komentara.

 

 

Kako se ponašati ukoliko ste doživeli saobraćajnu nesreću?

U slučaju nastanka saobraćajne nezgode vozač je dužan da pre svega isključi motor svog vozila, kako bi smanjio rizik od nastanka požara ili eksplozije.

Nakon toga treba da uključi sve pokazivače pravca, kako bi na najbrži i najbolji način obavestio ostale vozače o postojanju opasnosti na putu, na mestu nezgode. Pre napuštanja vozila vozač, odnosno učesnik saobrajćajne nezgode, mora da obuče svetloodbojni prsluk koji se po pravilu nalazi u vozilu „na dohvat ruke".

Bez izuzetka, odmah nakon saobraćajne nezgode mora se uvek obezbediti lice mesta i tako što će se postaviti sigurnosni trougao, na bezbednom rastojanju od mesta saobraćajne nezgode, što znači najmanje 50 m na putu van naselja, a na putu u naselju na udaljenosti od 10 m.

Tako će vozač koji nailazi moći blagovremeno da reaguje, zaustavi vozilo i izbegne opasnost. Na auto putu na kome važi veća ograničenje brzine, sigurnosni trougao treba da bude postavljen na još većem rastojanju u odnosu na put van naselja. Zbog bezbednosti, postavljanje sigurnosnog trougla mora da se izvede sa velikom opreznošću, krećući se uz ivicu kolovoza.

U okviru zakonske obaveze vozač, odnosno drugi učesnik saobraćajne nezgode, dužan je i da upozori sva ostala prisutna lica koja su se zadesila na mestu nezgode, da je potrebno da se udalje sa kolovoza kao bi se saobraćajnoj policiji sačuvali tragovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading