"ZVAĆEMO POLICIJU" ! ŽESTOK OKRŠAJ U GRADSKOM PREVOZU: Automobilom jurili autobus pa padale teške uvrede i reči (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.02.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil blokirao put autobusu čime je nastao haos na ulicama prestonioce.

"ZVAĆEMO POLICIJU" ! ŽESTOK OKRŠAJ U GRADSKOM PREVOZU: Automobilom jurili autobus pa padale teške uvrede i reči (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

 

Danas, na autobuskoj liniji 21, se dogodio incident u Beogradu kod škole Vojislav Ilić, na autobuskom stajalištu "Velimira Todorovića".

Naime, čovek se automobilom parkirao na autobusko stajalište, sa njim u automobilu je bila još jedna osoba. Nakon što je vozač autobusa krenuo sa stanice, pomenuti vozač je ušao u verbalnu raspravku sa vozačem autobusa jer se autobus previše približio automobilu jer nije mogao da prođe, nakon što je on otvorio vrata od svoje kabine.

Sve jezive uvrede i pretnje možete čuti na snimku.

Svađa je trajala neko vreme gde su padale teške uvrede, psovke i teške reči. Nakon svađe vozač autobusa se vratio u kabinu i zatvorio vrata nakon čega su ova dva čoveka prišla i lupala po vratima n astavljajući da se svađaju sa vozačem, opisuje izvor Republike.

Uprkos tome, vozač autobusa je nastavio svoju vožnju, međutim isti automobil se pojavio nakon što se autobus zaustavio na sledećoj stanici i stao ispred autobusa. 

Incident se nastavio i na sledećoj stanici. Vozač nije otvarao vrata na ovoj stanici, verbalni sukob je eskalirao. Pretnje su se nastavile i od jedne i od druge strane, kao i teške uvrede. Ova dva čoveka su zvali vozača da izađe pozivajući ga i na fizički kontakt. Vozač se sve više približavao automobilu.

- Nakon pretnji policijom ova dva čoveka su sela u automobil i otišla u nepoznatom pravcu - zaključuje izvor za Republiku.

Putnici su pozvali policiju, kada je autobus došao na Slaviju policija je čekala, međutim ovih ljudi nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading