PARTIZAN OSTAO LIDER, A KLADIONICE... Evo kolika je kvota da Zvezda uzima titulu!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 172. večitog derbija, najljućim rivalima po bod - 2:2 (1:1).

PARTIZAN OSTAO LIDER, A KLADIONICE... Evo kolika je kvota da Zvezda uzima titulu!

Foto: Starsport

Nakon velikog derbija između Crvene zvezde i Partizana - 2:2 (1:1), fudbalska javnost je ostala u neizvesnosti oko toga ko će na kraju osvojiti titulu u Superligi Srbije. Kako stoje stvari, ove ostaju u trci za osvajanje šampionske titule, a analitičari i bukmejkeri dali su procenu ko će osvojiti tron na kraju.

S obzirom na to da su Crvena zvezda i Partizan odigrali nerešeno u poslednjem večitom derbiju, Partizan je ostao lider na tabeli sa bodom više. To je donelo i manje promene proceni kladionica, koji su pred ovaj meč smatrali da je Zvezda veliki favorit za pobedu danas, ali i u čitavom prvenstvu Srbije. 

Ipak, uprkos bodu na gostujućem terenu, Partizan je i dalje autsajder u borbi za titulu prema mišljenju bukmejkera. Na Zvezdu se trenutno daje kvota 1,45, dok je na Partizan ona između 2,75 i 3,00 u zavisnosti od kladionice do kladionice. Kada su u pitanju procenti, crveno-beli su takođe izraziti favoriti i imaju oko 69% šanse da dođu do titule, a crno-beli imaju oko 30%,

Tokom poslednjih nekoliko kola, obe ekipe su pokazale konstantnu formu i izuzetnu borbenost na terenu. Crvena zvezda je ostvarila nekoliko ubedljivih pobeda, dok je Partizan takođe beležio značajne rezultate. Ovo dodatno doprinosi neizvesnosti u prognozama oko konačnog ishoda sezone.

U narednom kolu elitnog srpskog fudbalskog ranga Crvena zvezda će gostovati niškom Radničkom 13. marta, dok će Partizan istog dana na svom stadionu u Humskoj dočekati ekipu Napretka iz Kruševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading