POLICAJAC IZ POŽAREVCA UBIO BIVŠU DEVOJKU PRED NJENIM NOVIM DEČKOM: Ispalio joj tri hica u grudi, nije joj bilo spasa!

Autor:

Hronika

09.03.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stojiljković je osuđen na 13 godina zatvora, izrazivši kajanje zbog svojih postupaka.

POLICAJAC IZ POŽAREVCA UBIO BIVŠU DEVOJKU PRED NJENIM NOVIM DEČKOM: Ispalio joj tri hica u grudi, nije joj bilo spasa!

Foto: Facebook

Saobraćajni policajac Dejan Stojiljković iz Požarevca izvršio je strašan zločin pre osam godina, kada je službenim pištoljem ubio svoju bivšu devojku Jelenu Šindrić pred njenim novim dečkom Brankom Kovčićem. Motiv ovog ubistva bio je ljubomora, nakon što je Jelena okončala njihovu vezu i započela novu sa Brankom, koga je upoznala u Austriji.

Ubistvo pred očima novog dečka

Zaseda ispred kuće novog dečka bivše devojke kulminirala je tragičnim ishodom. Dejan je sačekao njihov povratak sa proslave Dana žena i, nakon kratkog verbalnog sukoba, ispalio tri hica u Jelenine grudi. Ovaj događaj je potresao celu zajednicu, a Dejan se ubrzo predao vlastima, izjavivši da je bio spreman da ubije i sebe, ali da na kraju to nije učinio.

Osuda i izjava pred sudom

Nakon priznanja zločina, Dejan Stojiljković je osuđen na 13 godina zatvora, izrazivši kajanje zbog svojih postupaka. On je pred sudom izjavio da je njihov odnos bio idiličan, te da se nije mogao pomiriti sa Jeleninim odlaskom.

Republika

Foto: Facebook

 
 

Porodična tragedija

Ova tragična priča dobija još mračniju dimenziju kada se spomene Jelenina porodična tragedija. Naime, njena strina Marina Andrejić bila je optužena za ubistvo svog sina Đorđa, ali je nakon dva suđenja oslobođena zbog nedostatka dokaza. Ova porodična drama dodatno je uzdrmala javnost i ostavila dubok trag u sećanjima ljudi u Požarevcu.

Ubistvo Jelene Šindrić i porodična tragedija koja ju je pratila predstavljaju duboko uznemirujuće događaje koji su zauvek obeležili istoriju grada Požarevca. Ovaj slučaj je podsetnik na važnost rešavanja konflikata na miran i zakonit način, te na ozbiljne posledice koje ljubomora može imati na ljudske živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading