UHAPŠEN UBICA IZ RUME!

Autor:

Hronika

07.03.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službe za suzbijanje kriminala i PU u Sremskoj Mitrovici identifikovali su i uhapsili V. S. (1974) koji se sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog dela.

UHAPŠEN UBICA IZ RUME!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija je uspela brzo i efikasno da rasvetli teško ubistvo u Rumi

Samo dva dana nakon što je pronađeno beživotno telo šezdesetosmogodišnjeg muškarca, policijski službenici UKP-a, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Sremskoj Mitrovici identifikovali su i uhapsili V. S. (1974) koji se sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog dela.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni priznao da je ubio šezdesetosmogodišnjaka, a policija, u saradnji sa VJT u Sremskoj Mitrovici, nastavlja intenzivan dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva.

Da podsetimo, Zoran O. (68), nekadašnji vlasnik kafića iz Rume, pronađen je ubijen u svojoj porodičnoj kući.

Telo je u utorak uveče pronašao njegov prijatelj. Prema nezvaničnim saznanjima u Zoranovoj kući u prostoriji u kojoj je likvidiran zid je isprskan njegovom krvlju, što implicira da se borio sa svojim ubicom, pokušavajući da pobegne.

Kako je danas saznao reporter Republike sa lica mesta, Zoranov komšiluk je i dalje u šoku, nakon saznanja da je njihov sugrađanin ubijen u porodičnoj kući.

Na vratima njegovog doma u Rumi, nalazi se veliki natpis sa upozorenjem, da je prostorija zapečaćena od strane pripadnika policije u Rumi, koja trenutno istražuje slučaj njegovog ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading