TRI DANA LEŽAO MRTAV U KUĆI, NJEGOVO TELO PRONAŠAO PRIJATELJ! Detalji ubistva u Rumi: Na zidovima bilo puno krvi, borio se protiv ubice?

Autor:

Hronika

07.03.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran se danima nije javljao na telefon.

TRI DANA LEŽAO MRTAV U KUĆI, NJEGOVO TELO PRONAŠAO PRIJATELJ! Detalji ubistva u Rumi: Na zidovima bilo puno krvi, borio se protiv ubice?

Foto: ST/Vladimir Lukić

Telo bivšeg vlasnika kafića u Rumi Zorana O. (68) sinoć je u kući našao njegov prijatelj, a sumnjivo mu je bilo jer se nije javljao na telefon, pa je došao kod njega, saznaje "Telegraf.rs".

Vrata od njegovog doma, navodno, su bila otključana.

Policija od sinoć "češlja" Rumu u potrazi za ubicom ili više njih.

Nezvanično, Zoran je usmrćen hicima iz vatrenog oružja.

Prema rečima komšija, on je prodao kafić, pa se sumnja da se motiv zločina pljačka.

- Ispektorima je rečeno da je kuća bila otključana što ukazuje na to da je Zoran poznavao čoveka koji će mu presuditi. Prijatelji ubijenog su policiji rekli da je Zoran imao opasne pse, ali da se ni jedan nije čuo jer su i oni verovatno znali osumnjičenog. Policija je uzela nekoliko snimaka sa sigurnosnih kamera- navodi izvor Telegrafa.

O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nezvanično, na zidovima sobe u kojoj je nađen mrtav Zoran primećeno je mnogo krvi što ukazuje da se sa ubicom borio ili čak pokušavao da mu pobegne, piše Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading