REPUBLIKA NA MESTU ZLOČINA U VLADIMIRCIMA: Lokva krvi u dvorištu, jezivi prizori iz kuće gde je otac ubio sina (FOTO+VIDEO)

Autor: M. J. - T. J.

Hronika

04.03.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Republika sa lica mesta, u dvorištu porodične kuće se još uvek nalaze tragovi od ubistva.

REPUBLIKA NA MESTU ZLOČINA U VLADIMIRCIMA: Lokva krvi u dvorištu, jezivi prizori iz kuće gde je otac ubio sina (FOTO+VIDEO)

Foto: Nemanja Pančić, Facebook

Foto: Nemanja Pančić, Facebook

 

 

Jetivo ubistvo se dogodilo se juče u popodnevnim časovima u mestu Vladimirci kod Šapca. Telo muškarca je pronađeno u njivi u blizini porodične kuće, a malo dalje od toga mesta pronađen je i njegov otac sa povredama glave. Prebačen u Klinički centar u Beogradu, međutim danas je preminuo od posledica povreda.

Milutin T. (64) iz Vladimiraca, koji je juče usmrtio svog sina Igora T. (37), preminuo je u Kliničkom centru u Beogradu. Nakon što je počinio ubistvo sina, Milutin je pokušao samoubistvo pucnjem u glavu.

Kako saznaje Republika sa lica mesta, u dvorištu porodične kuće se još uvek nalaze tragovi od ubistva. 

Pored bunara se nalazi lokva krvi kao i rukavice koje su korišćene tokom istrage.

 

 

On je sa teškim povredama transportovan u bolnicu, a u tom trenutku je još davao znake života.

On je sa teškim povredama, bez svesti, prvo je primljen u urgentni prijem šabačke bolnice, odakle je hitno transportovan u Beograd. Preminuo je odmah po prijemu u ambulanti reanimacije - naveo je izvor Informera.

Juče je, posle svađe sa sinom na njivi u blizini kuće Milutin T. u sina ispalio nekoliko hitaca iz automatske puške, a potom pucao sebi u glavu.

Kako smo saznali od komšija i otac i sin su bili alkoholičari, te su često imali ispade i incidente. Kako smo i ranije pisali, njihov odnos nije bio najbolji, a dodatno je situaciju komplikovao alkoholizam.

Otac je držao prodavnicicu, onda je predao njemu i mali, mlad bio, kupio mu i bmw, dao mu prodavnicu, a on ponese u banku pare, ali pre banke svrati u kafić i tako bilo godinu dana - ispričali su nam meštani. 

Nakon više ovakvih problema, otac ga je navodno otersao od kuče, a mladić je zapao u tešku životnu situaciju koja je kulminirala tragičnim ishodom. Meštani ističu da je mladić često bio viđen pijan, čak je jednom prilikom pronađen pijan u kanalu, a nakon lečenja u Beogradu, vratio se u Vladimirovce gde je, nažalost, došlo do ove tragične situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Филип

04.03.2024 16:48

Ахаха какав црни бмв и продавница, пофледајте кућу..које лажи сунце ти