REPUBLIKA U VLADIMIRCIMA NA LICU MESTA JEZIVOG UBISTVA: Otac mu je ostavio prodavnicu, on propio sve pare, nalazili ga PIJANOG U KANALU

Autor:

Hronika

03.03.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Vladimircima: Otac ubio sina iz puške

REPUBLIKA U VLADIMIRCIMA NA LICU MESTA JEZIVOG UBISTVA: Otac mu je ostavio prodavnicu, on propio sve pare, nalazili ga PIJANOG U KANALU

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

T.I.


U popodnevnim časovima, Vladimirci su bili poprište stravičnog događaja koji je potresao celu zajednicu. Otac T.M. (64) je iz puške usmrtio svog sina T.I. (37), a potom je pokušao da izvrši samoubistvo. Ovaj tragični događaj odigrao se na njivi u blizini porodične kuće, u ataru sela Vladimirci.

Nesuglasice i porodični problemi

Prema saznanjima meštana, otac i sin nisu bili u dobrim odnosima, a njihov odnos dodatno je komplikovao problem sa alkoholom. Lokalni stanovnici ističu da je mladić bio alkoholičar, dok je i otac patio od istog problema. Među meštanima se mogu čuti priče o porodičnim nesuglasicama, prepuštanju prodavnice sinu, kao i o njegovom problematičnom životu nakon toga.

- Otac je držao prodavnicu, a onda je predao sinu koji je ubijen na svirepi način i malom je kupio "BMW",   dao mu prodavnicu, a on ponese u banku pare od pazara, al pre banke svrati u kafić kako bi se opijao i alkoholisao i tako je to trajalo godinu dana - pričaju nam meštani. 


Pozadina tragičnog događaja

Prema rečima komšija, sinu je otac kupio automobil i predao mu prodavnicu, ali su se stvari zakomplikovale kada je mladić zapao u probleme sa alkoholom. Nakon što ga je otac navodno oterao, mladić je zapao u tešku životnu situaciju koja je kulminirala tragičnim ishodom. Meštani ističu da je mladić često bio viđen pijan, čak je jednom prilikom pronađen pijan u kanalu, a nakon lečenja u Beogradu, vratio se u Vladimirske gde je, nažalost, došlo do ove tragične situacije.

- Kupio mu je vikendicu tu blizu i oterao ga od sebe, digao ruke od njega, ovaj mali se propio, živeo u mukama, našli su ga u kanalu pijanog... Bio je u bolnici u Beogradu, vratili su ga ovde i izbio je kuršlus, kažu nam meštani i dodaju:


- Ta puška je bila sigurno skrivena negde, to je automatska puška, nije to iz afekta.On je meni ukrao biciklo pre godinu dana (misleći na ubijenog sina) - govori kroz smeh komšija i dodaje:

- Otac ako i preživi će se sigurno ubiti posle ovoga.



Ovaj događaj je ostavio dubok trag u zajednici Vladimiraca, a šok i neverica su među glavnim emocijama koje su zahvatile meštane. Nadamo se da će porodica pronaći utehu u ovim teškim trenucima i da će se zajednica okupiti kako bi pružila podršku u ovim teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

04.03.2024 13:02

Teska prica.Jadan covek. Pakao preziveo. Sve probao i nije islo. Alkohol je teska bolest.Ko to nije video imao je srece u zivotu.Nasa omladina se ubija od alkohola, a roditelji ne cine nista da ih u tome sprece. Kod nas vazi ako ne pijes nisi muskarac.Sad su u tu zabavu su kre ule i devojke da bi bile vamp. Nama treba menjati genetiku a to je nemoguca misija

Odgovori 15 0