"DRUŽE MOJ, NIKAD TE NEĆU ZABORAVITI" Prijatelji se opraštaju od nastradalog Igora

Autor:

Hronika

04.03.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio oko 16.30 sati na njivi koja se nalazi odmah iza porodičnog imanja.

"DRUŽE MOJ, NIKAD TE NEĆU ZABORAVITI" Prijatelji se opraštaju od nastradalog Igora

Foto: Društvene mreže

T.I.

U selu Vladimirci kod Šapca, došlo je do tragičnog događaja u kojem je Milutin T . (64) usmrtio svog sina Igora T. (37) na njivi iza porodične kuće, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo. Ova porodična tragedija ostavila je zajednicu u šoku, a prijatelji ubijenog opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Kažu sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se ceo život pitati koji je to razlog... Zašto ode tako rano. Počivaj u miru drug moj, i nikad te neću zaboraviti - napisala je prijateljica ubijenog i okačila njegovu fotografiju dok peca.

Foto: Društvene mreže

Igor Tanasić

 


Zločin se dogodio oko 16.30 sati na njivi koja se nalazi odmah iza porodičnog imanja. Nakon što je Igor usmrtio oca, on je preminuo od posledica samopovređivanja, dok je Milutin prevezen u šabačku bolnicu gde mu se lekari bore za život. Zbog komplikacija, prebačen je u Klinički centar Srbije.

Prema rečima komšija, Igor i njegov otac nisu bili u dobrim odnosima jer se Igor nije želeo da prihvati činjenicu da ga je otac poslao na lečenje od alkoholizma. Igor se ljutio na oca zbog toga što ga je prijavio i naterao da ide na lečenje. Međutim, i sam otac je voleo da popije, pa su se svađe verovatno često dešavale pod uticajem alkohola.

Na društvenim mrežama, prijatelji ubijenog izražavaju tugu i nevericu. Prijateljica ubijenog objavila je njegovu fotografiju dok peca, uz emotivnu poruku o neverici i tuzi. Jedan od komentara na fotografiji ističe Igorovu borbu sa alkoholizmom, naglašavajući da nije smeo da nastavi da pije.

Brat ubijenog je naveo da je majka prijavila pretnje policiji nakon što je otac najavio da će ubiti Igora. Međutim, policija i Hitna pomoć su stigle na teren kada je bilo prekasno. Istraga je u toku i trebalo bi da rasvetli sve detalje ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading