HOROR NA ZLATARU: Iz čista mira pucao u psa ispred deteta koje je šetalo svog ljubimca

Autor:

Hronika

01.03.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav ovaj slučaj prijavljen je policiji koja je odmah izašla na teren.

HOROR NA ZLATARU: Iz čista mira pucao u psa ispred deteta koje je šetalo svog ljubimca

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Na planini Zlatar došlo je do incidenta kada je muška osoba čiji identitet je poznat iz puške upucala psa koji se nalazio u njihovoj blizini.

- Sve se desilo pred očima mog deteta koje je u tom trenutku šetalo našeg psa. Kćerku ne mogu da smirim od šoka jer je mislila da će i na njih na puca. Ako je nekom nestao pas na Zlataru da zna šta mu se desilo - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Čitav ovaj slučaj prijavljen je policiji koja je odmah izašla na teren. Počinalac je brzo identifikovan i lociran.

- Prvo je poricao svoje nedelo, ali kada mu je zaprećeno parafinskom rukavicim priznao je i pokazao telo psa. Čovek je pucao u pravcy slučajnih prolaznika, u ovom slučaju mog deteta, ali je mogao biti i bilo ko drugi i to je ono što je najstrašnije - ističe sagovornik.

Da podsetimo, prava drama odigrala se na parkingu jednog popularnog restorana u Gornjem Milanovcu kada je čopor pasa, lutalica ali neki su bili i vlasnički sa ogrlicama, napao četvoročlanu porodicu koja je išla ka svom automobilu.

Doživeli smo horor, koji ćemo pamtitu ceo život. Kažem horor jer tako nešto ni u filmovima nisam video. Bili smo žena i ja, dete od 4 i po godine i dete od 16 meseci. Čopor pasa se odjednom pojavio ispred nas i napao nas. Niti smo ih dirali, niti smo im prilazili, niti su nam čak bili u vidokrugu. Samo su dotrčali i krvoločno napali. Dete nam je ujelo za ruku, bili smo opkoljeni njima i bili smo nemoćni. Na svu sreću, brzo je dotrčalo oko deset ljudi iz restorana koji su pomogli da oteramo razjarene pse od nas - kaže za RINU Đorđe M.

Dodaje da su žena i deca doživeli traumu, za čitav život i da su i dalje jako uplašeni. Jer nakon što su napali njih, krvoločni psi su napali ponovo sledeći dan samo druge ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading